آقای عابدین خرم گفت : مساله اقتصاد از اولویتهای اساسی دولت سیزدهم بوده و در استان نیز شورای عالی سرمایه گذاری از همان روزهای نخستین آغاز به کار دراستان تشکیل شده است.
برای تحقق رشد اقتصادی در استان به جد پیگیر ارتقای بهره وری، توسعه صادرات، تکمیل زنجیره تولید و شناسایی گلوگاههای رشد اقتصادی، تحقق رشد اقتصادی از محل افزایش سرمایه گذاری به خصوص مشارکت عمومی و خصوصی، فروش اموال و دارایی مازاد و بدون استفاده دولت، تشکیل صندوق سرمایه گذاری، جذب سرمایه گذراران خارجی و فاینانسهای داخلی و خارجی، منابع بانکها و نهادهای دولتی، منابع داخلی شرکتهای دولتی و منابع حاصل از مازاد درآمدهای مالیاتی وصول شده استان و جذب منابع محلی هستیم.
در بررسی تمامی شاخصها متوجه شدیم که بخش خصوصی در استان بسیار فعال است و در حوزه تولید و زیرساختها همچون آب، برق و جاده پای کار هستند.
در مسایل مربوط به راه بخش عمدهای از پروژهها توسط بخش خصوصی اجرا میشود که بخش خصوصی ۷۰ درصد از سهم خود را عمل کرده است، ولی ما در بخش دولتی عقب هستیم.
صادرات در استان نسبت به سال ۱۳۹۹ با وجود مشکلات و تحریمها حدود ۲۰ درصد افزایش یافته است.
در این خصوص نشستهای خوبی با سفرای خود در ترکیه، روسیه، جمهوری آذربایجان و ارمنستان داشته ایم و با سفرای این کشورها نیز در استان دیدار داشته ایم.
اتاق بازرگانی تبریز بسیار فعال بوده و اتاق صنعت استان نیز در بخش صنعت فعال بوده و متناسب با اهداف دولت با رویکرد دولت برای جراحی اقتصادی در استان گام برداشته ایم.
امروز شاهد این هستیم که بانکها خوب پای کار آمده اند، اما به دلیل جراحی اقتصادی که صورت گرفته فشار اولیه بر روی بخش خصوصی در رابطه با تامین مواد اولیه و تامین گردش مالی است.
راهکارهای خوبی پیش بینی شده تا با استفاده از تمام ظرفیتها و اهرمهای موجود در استان بتوانیم افزایش ۸ درصدی رشد اقتصادی که ابلاغ دولت میباشد را در استان محقق کنیم.