احمدرضا رییسزاده گفت: افزایش قیمت و ناپایداری نرخ وسایل و ادوات اولیه احداث گلخانهها، به یک چالش اساسی تبدیل شده است و از همین رو سرمایه گذاران با سختی و مشقت به این عرصه وارد میشوند.
انواع آهن آلات و لوله اتصالات در سالهای اخیر با افزایش چشمگیر قیمت روبه رو بودند و در یکی ۲ سال گذشته نوسان قیمت در آنها بیشتر شد.
به گفته او افزایش دستمزد کارگری و خدمات نیز قیمت تمام شده راهاندازی گلخانههای جدید را بیشتر کرده است و در مجموع بدون حمایت و تسهیلات، توسعه این بخش دشوار خواهد بود.
تسهیل در صادرات از دیگر مقولههایی است که برای توسعه کشت گلخانهای در استان اصفهان به آن نیاز داریم که همکاری و تعامل سایر نهادها و دستگاههای اجرایی و متولی را میطلبد.
رییس زاده میگوید شهرستانهای دهاقان، شهرضا، تیران و کرون، چادگان و نجف آباد بیشترین گلخانههای استان را در خود جای دادهاند و تولیدات آنها حدود ۳۸۰ هزار تُن در سال و بالغ بر یک چهارم آن صادراتی است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: خیار، گوجه، فلفل دلمهای رنگی، بادمجان، توت فرنگی، سبزی برگی و غدهای و همچنین گل زینتی در گلخانههای استان استحصال میشود.
استان اصفهان با داشتن ۵۶۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی معادل پنج درصد از مساحت استان، ۳.۵ درصد از اراضی کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.