مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: میانگین امتیاز نان سنگک، لواش، تافتان و بربری های تولیدی زنجان با ۹۷/۷ در رتبه برتر کشوری قرار گرفت.

زمانی گفت: استان زنجان در تولید نان تافتان با ۹۹ امتیاز، لواش با ۹۵/۲ امتیاز، بربری ۹۸/۶ و سنگک ۹۸ امتیاز به ترتیب رتبه اول تا چهارم را به لحاظ کیفیت در کشور کسب کرد.

او می گوید: کیفیت نان لواش زنجان پس از استان های قزوین، مازندران و آذربایجان شرقی در رتبه چهارم کشوری قرار گرفته است.

به گفته مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان، مرکز پژوهش های غلات کشور باتوجه به استاندارد روش آزمون نان های سنتی وضعیت کیفی نان های تولیدی در کشور را بررسی و سپس نتایج را اعلام می کند.

زمانی گفت: روش های تست بر انواع نان مبتنی بر یکنواختی، عاری از هر گونه برآمدگی و فرو رفتگی غیر عادی انجام می گیرد و در این میان فرم و شکل نامتقارن نان، پارگی زیاد و از بین رفتن قسمتی از نان و غیرطبیعی شدن رنگ آن از عوامل کاهش امتیاز به شمار می رود.

او می گوید: کسب امتیاز در تست نان بین ۹۰ تا ۱۰۰ خیلی خوب، ۸۰ تا ۹۰ خوب،۶۰ تا۸۰ متوسط، کمتر از ۶۰ نیازمند ارتقای کیفیت طبقه بندی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.