حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم در دیدار با جمعی از دانشجویان تشکل های دانشجویی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه قشر دانشجو ظرفیت های بزرگ و خوبی دارند و می توانند در تمامی عرصه ها کمک کرده و در تحقق هویت دینی تلاش کنند گفت: یکی از موارد مهمی که مقام معظم رهبری همیشه به آن تاکید دارند تاثیر گذاری و نقش آفرینی جوانان و دانشجویان در جامعه است لذا نیاز است که تشکل های دانشجویی به این مساله توجه ویژه کرده و این را جزو اولویت های اصلی خود قرار بدهند .
شما دانشجویان باید حقوق مردم را مطالبه و پیگیری کنید و توجه به پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و حضور در تمامی مسائل از الویت های شما باشد .
دیدارهای دانشجویی برای همه مسئولان شیرین و جذاب است چرا که نظرات خوبی توسط برادران و خواهران ارائه می شود و این نشان از سطح بالای فکری و دغدغه مندی جوانان است .
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری وجود تشکل های دانشجویی متعدد را فرصتی بزرگ برای کشور می دانند گفت : ایشان با تاکید بر نقش آفرینی دانشجویان و تشکل های دانشجویی به عنوان مراکز تولید فکر و پیشران حرکت های جهادی در مسائل مختلف فکری و علمی به آینده امیدوار هستند .
دانشجوی تحول خواه و تحول گرا همراه با ایجاد حرکت جهشی و جهادی همراه با نوآوری در روشها و کارکردها می تواند در همه عرصه ها اثر گذار باشد .
وی خود سازی فردی و اجتماعی ، تقویت مبانی معرفتی و پرهیز از انفعال و انحراف ، داشتن روحیه آرمان خواهی و تحول خواهی ، انتقاد در کنار پیشنهاد و پرهیز از پرخاشگری را از دیگر اولویت های تشکل های دانشجویی برشمرد و گسترش جبهه انقلاب و پرهیز از داشتن صراحت در مقابل ایجاد کنندگان تردید، توجه به پیشرفت علمی، اهمیت به مساله عفاف و حجاب و حیای اسلامی در محیط دانشگاه، توجه به انقلابی و اسلامی ماندن دانشجو و دانشگاهی و پرهیز از غرب گرایی را از مسائل مهم خواند.
دانشجو باید دارای بصیرت باشد و با چشم باز نگاه کند .
تشکل های دانشجویی از فعال ترین و موثرترین تشکل های کشور هستند، اما چون مسیر انقلاب اسلامی مسیری رو به جلو و در حال پیشرفت است و در شرایط فعلی در فاصله گذار بین نظام اسلامی تا تحقق دولت اسلامی هستیم نیاز است در این مسیر تشکل های دانشجویی تقویت شوند .
یکی از سوالات پر تکرار دانشجویان از مقام معظم رهبری این است که در شرایط فعلی، نقش جوانان و تشکل های دانشجویی در انقلاب اسلامی چه نقشی است که ایشان در جواب می فرمایند تشکل های دانشجویی باید نقش حلقه میانی را بازی کرده و برای ایفای نقش در این حلقه ها فعالیت های گسترده ای داشته باشند .
اگر نگاه تشکل های دانشجویی نگاهی حرفه ای باشد و برای تحقق اهداف ورود جدی بکنند می توانند کمک موثری در پیشرفت انقلاب اسلامی داشته باشند ، به عنوان مثال اگر در جهادسازندگی ، جهاد علمی و جهاد تبیین تلاش مستمر داشته باشند می توانند مسائل را بهتر و ویژه تر پیش ببرند .
مسئولان باید در برنامه ریزی های خود به دانشجویان هویت بدهند و برای حل مسائل نظام از آنان دعوت کنند.
نصرالله زاده رئیس دانشگاه تبریز در این جلسه گفت: نقش تشکل ها در دانشگاه یک نقش اساسی و بارز است و دانشگاه های ما هم باید شرایط لازم و مناسب را برای این عزیزان فراهم کنند .
در این جلسه ۸ نفر از نماینده های تشکل های دانشجویی دغدغه های خود را در موضوعاتی همچون کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاهها ، پیروی از مکتب امام راحل ، وحدت رویه در بحث آزاد اندیشی ، مسائل مربوط به آموزش و پرورش استان، مشکلات صنفی استان، توجه جدی به محیط زیست و دریاچه ارومیه، نظارت بر عملکرد دولت، توجه به فرهنگ عمومی تبریز و توجه به سیاست کلان کشور ارائه کردند .