
هر روز ختم یک جزء از قرآن؛
دانلود جزء یازدهم قرآن با صدای منشاوی برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت سنگاسين حلوا دعوت کرد.
برای تهیه این حلوای گیلانی خوش طعم احتیاج داریم به:
آرد برنج تازه نیم کیلو، شیره انگور (دوشاب) یا دوشاب اربه ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم، پودر برگ درخت نارنج یا پرتقال و لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری، کره یا روغن جامد ۵۰ تا ۷۰ گرم، مغز گردو بو داده شده (تست شده و خرد شده) به میزان لازم، پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری، پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چای خوری
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله سنگاسين حلوا یا حلوای سنگی گیلانی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید