سرپرست اداره کل صنعت معدن و تجارت استان اصفهان گفت: برای ادامه فعالیت‌، ساماندهی و شکوفایی صنعت ریخته‌گری استان اصفهان باید بسته پیشنهادی ارائه شود.

ریخته‌گری" (Casting)، فن شکل دادن فلزات و آلیاژ‌ها از طریق ذوب، ریختن مُذاب در محفظه‌ای به نام قالب و آنگاه سرد کردن و انجماد آن طبق شکل محفظه قالب است. اصفهان را می‌توان قُطب صنعت ریخته‌گری ایران نامید، زیرا حدود ۶۵ درصد از صنعت ریخته‌گری کشور در این استان متمرکز شده است.

امیرحسین کُمیلی، امروز در جلسه‌ای با اعضای انجمن ریخته‌گری استان اصفهان گفت: تصور غالب این است که فعالیت صنعت ریخته‌گری مساوی با آلایندگی و تخریب محیط زیست است، اما این تصور غلطی بیش نیست لذا برای اصلاح این تصور اشتباه باید بسته پیشنهادی ارائه شود تا فعالان این صنعت بتوانند براحتی به فعالیت خود ادامه دهند.

استان اصفهان با مشکل شدید آلودگی هوا، آلودگی خاک و کمبود آب و منابع مواجه است و به دلایل مختلف در سال‌های گذشته تصمیماتی برای صنعت اصفهان گرفته شده و یکسری از مصوبات محدودیت‌هایی را برای ادامه فعالیت برخی از صنایع بوجود آورده است.

به گفته او با اعمال محدودیت‌های دائمی نمی‌توان فعالیت‌های صنعتی را پیش برد و باید راهکار‌هایی را برای ادامه فعالیت سالم صنایع ایجاد کرد.

صنعت ریخته‌گری استان اصفهان با انجام اقدامات دانش بنیان از وضعیت کنونی نجات پیدا خواهد کرد.

مجموعه سازمان صنعت، معدن و تجارت مُدافع صنعت اصفهان هستند، اما این دفاع نیازمند همراهی کامل اتحادیه‌ها، انجمن‌ها و بخش خصوصی است.

کمیلی می‌گوید آمادگی کاملی در سازمان صنعت معدن و تجارت اصفهان وجود دارد تا با تشکیل کارگروه و اتاق فکر با حضور فعالان صنعت ریخته‌گری، افراد شاخص در این زمینه و محیط زیست، بسته پیشنهادی و نمونه عملیاتی برای ساماندهی صنعت ریخته گری اصفهان ارائه کنند.

باید شرایط ادامه فعالیت صنعت ریخته‌گری در استان فراهم شود و برای اصلاح مُصوبه‌ها و تغییر ممنوعیت فعالیت صنایع ریخته‌گری در شورای برنامه‌ریزی استان اقدام شود.

سرپرست اداره کل صنعت معدن و تجارت استان اصفهان گفت: بخش خصوصی، انجمن‌ها، اتحادیه‌ها و ان‌جی‌او (ها) یکی از پایه‌های اساسی در این زمینه محسوب می‌شوند که باید کار اصلی را انجام دهند و اداره کل صمت اصفهان هم بعنوان مجموعه دولتی باید در این زمینه تسهیلگر و حمایتگر باشد تا کار‌ها بخوبی انجام شود.

اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی، صنعتی‌ترین استان کشور بشمار می‌آید.

سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایه‌گذاری ۱۰ درصد، اشتغال صنعتی ۸ درصد و رتُبه آن در طرح‌های نیمه‌تمام صنعتی و تعداد معادن کشور، نُخست و در ذخایر معدنی، دوم است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار