سعید کریمی گفت: افراد شرکت کننده در این دوره با اصول صحیح هرس درختان میوه، نحوه استفاده از ابزارآلات و ادوات مدرن هرس و نحوه ضدعفونی درختان بعد از هرس آشنا شدند.
وی هدف از برگزاری این دوره را ارتقاء سطح آگاهی، اطلاعات و استفاده از حداکثر توان بهره بردارن بویژه تربیت هرس کارماهر و زبده برای افزایش و بهبود تولید محصولات و بازدهی مطلوب درختان میوه عنوان کرد.
مسئول واحد باغبانی جهادکشاورزی مهاباد گفت: هرس اصلاحی درختان را حفظ عادت رشد طبیعی درختان و سهولت در انجام اقدامات دیگر در محیط باغ عنوان کرد و هدف از اصلاح و تربیت درخت قطع قسمتهایی از یک درخت برای به دست آوردن شکل و اسکلت مطلوب درخت بوده و هرس درختان شامل دو عمل تُنک کردن و سربرداری است.