مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: اقدامات مشترک دستگاه‌های اقتصادی با حوزه دانش بنیان و حتی تولیدات مشترک آن‌ها از سوی دفتر هماهنگی امور اقتصادی بررسی و ارزیابی خواهد شد.

مجتبی شجاعی  گفت: در زمینه شرکت‌های دانش‌بنیان، سیستان و بلوچستان و حتی کشور متاسفانه جایگاه خوبی نداشته و در رتبه ۶۰ دنیا قرار دارد این در حالیست که از نظر جایگاه علمی رتبه ۱۵ دنیا به ایران اختصاص یافته است.

او گفت: با این وجود در سایر حوزه‌ها اعم از تولید، حمل و نقل، تجارت الکترونیکی و حتی تجارت فیزیکی در بخش‌های دولتی و خصوصی باید از ظرفیت‌های دانش بنیان در راستای کیفی سازی امور، اصلاح، تسریع و شفافیت فرآیندها استفاده شود و در نهایت هر دستگاه محصولات حاصل از همکاری خود با بخش دانش‌بنیان را ارائه دهد تا ملاکی برای ارزیابی عملکرد آنها در این بخش باشد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: توجه ویژه به شرکت‌های دانش بنیان و نوآور در مسیر توسعه و پیشرفت لازم و ضروری است لذا همه مدیریت‌ها باید از ایده‌های خلاقانه و مبتکرانه آنها حمایت کنند چرا که این مهم علاوه‌بر اشتغالزایی افزایش تولید و رونق اقتصادی را هم به دنبال خواهد داشت.

او می گوید: بهره‌بردن از تخصص دانش بنیان‌ها در کوتاه‌مدت بدون آزمون و خطا نیست اما در بلند مدت رضایت عمومی را به همراه خواهد داشت و از هدر رفت سرمایه‌های اجتماعی جلوگیری می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.