مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: نمک آشپزخانه، کنسرو و تنقلات شور مهم‌ترین منابع دریافت نمک در رژیم غذایی هستند.

ترابی گفت: مطالعات نشان می دهند که تنهایی سبب بی اشتهایی در بین افراد و به خصوص سالمندان می شود. این موضوع باعث شده است تا مواد غذایی به بدن نرسند و حتی افراد مسن نیز غذا را فقط برای خودشان طبخ نکنند. این احتمال وجود دارد که بی مزه یا بد مزه بودن مواد غذایی ناشی از عوارض داروها در میان افراد سالمند یا بالا رفتن سن و کاهش طبیعی حس ذائقه آن ها باشد.

مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام کرد که سالمندان باید در زمینه مصرف داروها با پزشک خود مشورت و در صورت تاثیر اقلام دارویی مصرفی بر اشتهای افراد مسن این گونه داروها تغییر پیدا کنند تا مشکلی در زمینه خوراک افراد مسن ایجاد نشود.

او گفت: مصرف نمک زیاد باعث احتباس مایعات در بدن می شود. کاهش مصرف نمک در این شرایط حدود ۲ لیتر از مایعات بدن را کاهش خواهد داد. نمک آشپزخانه، کنسرو و تنقلات شور مهم ترین منابع دریافت نمک در رژیم غذایی هستند.


بیشتر بخوانید

برچسب ها: رژیم غذایی ، نمک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.