کمال حیدری با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری گفت: یکی از دلایل اجرایی نشدن موفق طرح الکترونیک سلامت به تامین منابع مالی برمیگردد،
ارتباط بین سطح یک با سطحهای بعدی ارائه خدمت باید مورد توجه قرار بگیرد که از طریق پرونده الکترونیک سلامت یکپارچهای که بین سطوح مختلف بهداشتی و درمانی اتفاق میافتد محقق میشود که در همه اینها نقص داریم.
او میگوید: یکی دیگر از علتهای عدم تحقق این موضوع به زیرساختها برمی گردد که به درستی وجود ندارد. یکی از اقداماتی که وظیفه خودمان میدانستیم و مقام عالی وزارت در صحن علنی مجلس در هنگام ارائه برنامه هایشان فرمودند، پزشک خانواده بود.
حیدری ادامه داد: برنامه پنجم و ششم توسعه به این موضوع تاکید کرده است و جزو تکالیف ما به حساب میآید، وزیر بهداشت هم به این موضوع اشاره و تاکید دارند و به همین علت در دستور کار قرار گرفته است.
معاون بهداشت وزیر بهداشت افزود: باید ببینیم که چرا طرح پزشک خانواده اجرا نشده است؟ در مدت سه ماه از تمام صاحبنظران دعوت کردیم تا علت اجرایی نشدن این طرح را جویا شویم.
او میگوید: باید زیرساختها به درستی فراهم شود. تمام برنامههای ما باید در جهت تکمیل پرونده الکترونیک سلامت باشد. همکاری و هماهنگی مسئولین را نیاز داریم. همه باید پای کار بیایند تا پرونده الکترونیک سلامت اجرایی شود. دولت، وزیر، بنده و مجلس همه باید همکاری کنند.
حیدری افزود: بعد از ۹ سال متاسفانه طرح در دو استان فارس و مازندران با شکست مواجه شده است. برخی اوقات اعتبارات به وزارت بهداشت آمده است، اما در جای دیگری هزینه شده است و یا اینکه اعتبارات در آن دو استان به خوبی اختصاص پیدا کرده، اما بعد از مدتی کاهش پیدا کرده است.
معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: فراز و نشیبها نشاندهنده عدم هماهنگی و همراهی برای اجرا در کل کشور است. البته متصدی این موضوع بنده هستم اگر این توفیق وجود داشته باشد از مجلس خواستار هستم تا سال ۱۴۰۱ را مجلس به ما فرصتی بدهد و ما را مکلف کند تا زیرساختها تامین شود.