مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی سیستان و بلوچستان گفت: توجه به منویات رهبر معظم انقلاب، تلاش برای تحقق شعار سال و انجام کارهای جهادی رونق دهنده تولید و اشتغال در استان است.

مجتبی شجاعی  گفت:رهبر معظم انقلاب امسال را با عنوان "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" نامگذاری کرده‌اند، بنابراین گام برداشتن برای تحقق این شعار و هدف بزرگ همگان باید پای کار بیایند.

او گفت: با حمایت‌های ویژه و تاکیدات جدی استاندار سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۱، تمام تلاش ها در زمینه اشتغال و رونق کسب وکار در حوزه دانش بنیان صورت می‌گیرد، بنابراین از دستگاه‌های از اجرایی انتظار می‌رود به این مهم توجه کنند.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی سیستان و بلوچستان گفت: بر حسب تاکیدات رهبر معظم انقلاب تولید کلید حل مشکلات اقتصادی کشور بوده و تولید ملی در واقع راه اصلی عبور از سختی‌ها و دشواری‌های اقتصادی برای کشور است و مهمترین مسائل اقتصادی کشور را مساله‌ی تولید، رواج و رونق تولید ملی، حل می‌کند.

او می گوید: تکیه بر روی تولید، رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال و رفاه عمومی، کاهش تورم و افزایش درآمد سرانه را بدنبال دارد و امید و نشاط را به جامعه تزریق می کند.

شجاعی  گفت: سیستان و بلوچستان دومین استان کشور است که بزرگترین پارک علم و فناوری در آن قرار دارد و هم‌اینک افزون‌بر ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان در این استان مستقر بوده و فضای مناسبی برای فعالیت در اختیار آنان قرار گرفته است.

او گفت: احیای واحدهای اقتصادی غیرفعال، فعال سازی بخش تولید، صنعت و خدمت، ثروت افزایی برای مردم به عنوان تنها راه نجات اقتصاد کشور با بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های مردمی و شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان جامعه در سیستان و بلوچستان مورد توجه است.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی سیستان و بلوچستان گفت: بر حسب تاکیدات معاون اقتصادی استاندار، واحدهای دانش بنیانی که ظرفیت تولید در مقیاس صنعتی و نیمه صنعتی را دارند دستگاه های اجرایی برای صدور مجوز تولید صنعتی اقدام کنند تا فعالیت های این واحدها استمرار پیدا کند و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با محوریت مسائل واحدهای نوآور، خلاق و دانش بنیان پارک علم و فناوری در زمینه اخذ مجوزهای مربوطه را با هدف حمایت از تولید و اشتغال در دستور کار دارد.

او گفت: سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت های بسیار مهم مرز آبی و خاکی بوده و در حوزه تجارت مرزی و اکتشاف معادن و سرمایه گذاری در این بخش دارای توانمندی است و توجه به پتانسیل های کشاورزی و دامی، شیلاتی و گردشگری آن را می‌توان با نگاه علمی و کارشناسی و دانش بنیان به مرز شکوفایی هدایت کرد.

شجاعی گفت: برای تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب و کاهش مشکلات مردم باید دغدغه مند باشیم و ضمن توجه به توان علمی و دانش بنیان از ظرفیت‌های در اختیار برای رونق دادن به تولید و اشتغال بهره ببریم.

او گفت: موقعیت استراتژیک و ژئوفیزیک جغرافیای استان و داشتن ۱۵۰۰ کیلومتر مرز زمینی و دریایی با موقعیت همجواری حداقل با هفت کشور پاکستان، افغانستان، کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای عمان بسیار منحصربفرد بوده و هیچ استان و کشوری این موقعیت و ظرفیت را ندارد.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی سیستان و بلوچستان گفت: این استان با پاکستان ۹۳۲ کیلومتر مرز زمینی دارد که ۷۸ درصد کل مرزهای خشکی استان را در بر می‌گیرد و یکی از دلایل اهمیت داشتن مرز با این کشور واقع شدن بخش‌های زیادی از ۱۰ شهرستان مرزی شامل زاهدان میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، گلشن، سرباز، راسک و دشتیاری در طول این مرز است.

او گفت: گمرک و پایانه مرزی میرجاوه، بازارچه مرزی میرجاوه بازارچه مرزی کوهک، بازارچه مرزی جالق، گمرک و پایانه مرزی ریمدان، گمرک و پایانه مرزی پیشین، بازارچه مرزی پسابندر بازارچه مرزی پیشین، بازارچه مرزی ریمدان، از جمله مبادی صادرات و واردات کشور با کشور پاکستان است.

شجاعی گفت: سیستان و بلوچستان با افغانستان ۲۷۲ کیلومتر مرزهای مشترک زمینی دارد که ۲۳ درصد کل مرزهای خشکی استان را در بر می‌گیرد.

او گفت: سیستان و بلوچستان با ۲ استان نیمروز و فراه افغانستان مرز زمینی دارد و هم‌اینک مراودات بازرگانی و تجاری با این کشور از طریق پایانی مرزی و گمرک میلک و نیز ز از طریق ۲ بازارچه مرزی میلک و گمشاد انجام می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.