حمیدرضا عزتی در نشست شورای هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در حال حاضر روزانه حدود ۲۰۰ تن مرغ در قزوین به تولید میرسد که ۱۲۰ تن آن برای تامین نیاز و تقاضای بازار استان اختصاص مییابد.
قزوین تنها استانی است که دارای مرغ اجداد است و با وجود اینکه در سالهای گذشته چندین مرتبه با آنفلوآنزای مرغی درگیر بودیم، اما با مراقبتهای انجام شده کوچکترین آسیبی به این ظرفیت وارد نشد.
۷۲ واحد مرغ تخم گذار در استان داریم که بیشترین آن در شهرستان آبیک قرار گرفته و ۲۰ درصد تولیدات آن در استان مصرف میشود.
تولید گوشت مرغ نسبت به سال قبل افزایش داشته که در راستای تامین نیاز استان و کشور است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه قزوین از قطبهای تولید شیر در کشور نیز به شمار میرود، گفت: آمار تولید شیر در استان به ازای هر دام حدود ۳۰ درصد نسبت به میانگین دامهای کشور بیشتر است.