غلامرضا محرابی گفت: این طرح در قالب ۳۷ گروه دامپزشکی و در سه حوزه نظارتی، بازرسی و قرنطینهای است.
به گفته محرابی حوزه طرح، در مراکز توزیع و عرضه فرآوردههای دامی از جمله قصابیها، فروشندگان گوشت مرغ بستهبندی شده، رستورانها، غذاخوریها و سایر اماکن توزیع مواد غذایی است.
او میگوید: هدف از اجرای این طرح ارتقاء سطح بهداشتی، تضمین سلامت و امنیت غذایی و فرآوردههای خام دامی و رفاه حال مسافران و شهروندان است.
مدیرکل دامپزشکی استان گلستان از مسافران و شهروندان خواست هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق سامانه ۱۵۱۲ به دامپزشکی ارائه دهند.
محرابی گفت: کشتار دام در مکانهای غیر بهداشتی و تفرجگاهها، فروش گوشت قرمز فاقد مهر بازرسی دامپزشکی، فروش لاشه مرغ غیر بستهبندی، حمل غیرمجاز گوشت در خودروهای غیرمجاز و فاقد یخچال، فروش انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی دارای ویژگیهای نامطلوب و غیر بهداشتی، فروش ماهی در مکانهای غیر بهداشتی و کنار جادهها خلاف است.