محمدحسینی در مراسم افتتاح اولین همایش ملی فارماکوویژیلانس و ایمنی دارو به میزبانی دانشگاه علومپزشکی زنجان، گفت: برگزاری چنین همایشها و سمینارهایی، فرصتی بسیار مغتنم و موثر در راستای ثبت و بررسی عوارض ناخواسته داروها است.
او بابیان اینکه سازمان غذا و دارو، مسئول تأمین ایمنی و کیفیت فرآوردههای سلامتمحور از جمله دارو، غذا، تجهیزات پزشکی و اقلام بهداشتی و آرایشی است، گفت: به منظور تأمین مصرف منطقی و ایمنی در سطح عرضه و مصرف این فرآوردهها، دفتر نظارت و پایش مصرف فرآوردههای سلامتمحور در سازمان غذا و دارو تأسیس شده است.
مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآوردههای سلامت محور سازمان غذا و دارو گفت: این دفتر شامل چند گروه فعال است که یکی از بهترین و فعالترینِ آن ها، گروه ثبت و بررسی عوارض ناخواسته فرآوردههای سلامتمحور است.
او با اشاره به اینکه مرکز ثبت و بررسی عوارض ناخواسته داروها در سال ۱۳۷۷ به همت استاد خیرالله غلامی و دکتر گلوریا شلویری تأسیس شد، گفت: این مرکز، جمعآوری گزارشهای عوارض دارویی را از طریق فرمهای زرد رنگی که به این منظور طراحی شده بود، آغاز کرد و از سال ۱۳۹۴ با ایجاد زیرساختهای الکترونیکی و بهرهبرداری از سامانه جمعآوری عوارض دارویی، فعالیت خود را گسترش داد.
مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآوردههای سلامت محور سازمان غذا و دارو، گفت: به رغم اینکه گزارشهای عوارض دارویی از طریق تلفن و ایمیل نیز قابل وصول است، اما ترجیح ما، ارائه این گزارشها از طریق فرم الکترونیکی یا اپلیکیشن تی تک است.