تخم مرغ یکی از مواد غذایی است که شاید نگهداری‌اش آسان به نظر برسد، اما بهتر است بدانید که در نگهداری تخم مرغ نکته‌های ریزی وجود دارد که بهتر است آنها را بدانید.

در نگهداری تخم مرغ نکته‌های ریزی وجود دارد که بهتر است آن‌ها را بدانید. در ادامه به چند نکته ساده، اما کلیدی در این زمینه اشاره می‌کنیم:

۱- توصیه همیشگی متخصصان درباره تخم‌مرغ‌ها این است که از تخم‌مرغ‌های ترک‌خورده یا تاریخ گذشته اصلا استفاده نکنید.

۲- نکته دیگر که قابل توجه است این است که شُستن تخم‌مرغ‌ها اصلا توصیه نمی‌شود، چون هم باعث وارد شدن آب از طریق منافذ پوستی به درون تخم‌مرغ‌ها می‌شود و هم لایه محافظتی پوسته تخم‌مرغ را از بین می‌برد.

۳- اگر می‌خواهید تخم‌مرغ را به‌درستی برای خوردن آماده کنید، باید آن را تا حدی بپزید که زرده‌اش سفت شود؛ بنابراین نیمرو‌ها نباید زرده شُل و آبکی داشته باشند.

۴- اگر یک تخم‌مرغ روی آب شناور بماند، پس هوای کافی درون آن برای شناور ماندن وجود دارد. اگرچه این نکته نشان می‌دهد که تخم‌مرغ کُهنه است، اما لزوما معنایش این نیست که نمی‌توان از آن استفاده کرد.

۵- هنوز هم بهترین راه برای بررسی سالم بودن یا نبودن تخم‌مرغ این است که پوسته آن را بشکنید. اگر محتویاتش بوی بدی می‌داد یا رنگش غیرطبیعی بود، نباید از آن استفاده کرد.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب ها: تخم مرغ ، مواد غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار