در مطلب زیر فهرستی از مشکلات و ایراد‌های آشپزخانه را فراهم آورده ایم که اکثر ما نمی‌دانیم چگونه به درستی با آن‌ها برخورد کنیم.

 آیا قبل از قاچ کردن پوست سیر را نیز جدا می‌کنید؟ آیا شما هم پختن غذا در مولتی کوکر را تماشا می‌کنید؟ مسئله این است که تقریبا همه ما چنین اشتباهات را در آشپزخانه انجام می‌دهیم؛ و شاید واقعا هیچ چیز بدی در این مورد وجود نداشته باشد، اما، چون این اشتباهات را انجام می‌دهیم، زندگی خود را دشوارتر می‌کنیم و طعم غذا را خراب می‌کنیم.


بیشتربخوانید


به همین دلیل امروز فهرستی از مشکلات و ایراد‌های آشپزخانه را فراهم آورده ایم که اکثر ما نمی‌دانیم چگونه به درستی با آن‌ها برخورد کنیم.

۱. ظروف را به روش اشتباهی در ماشین ظرفشویی قرار می‌دهیم.

ماشین ظرف شویی

هنگام قرار دادن بشقاب‌ها در ماشین ظرفشویی، فقط آن‌ها را پشت سر هم در ماشین ظرفشویی قرار می‌دهیم، اما این کار اجازه نمی‌دهد همه بشقاب‌ها خیلی خوب شسته شوند. دانشمندان تصمیم گرفتند تا بفهمند مشکل چیست و طرحی برای نحوه قراردهی ایده آل در ماشین ظرفشویی بوجود آوردند.

  • شما بایستی بشقاب‌ها را به شکل دایره قرار دهید، زیرا این جهتی است که آب حرکت می‌کند.
  • بشقاب‌هایی که دارای غذای حاوی کربوهیدرات (مانند غلات و ماکارونی) هستند را در مرکز قرار دهید.
  • در کناره‌ها، بشقاب‌هایی را که دارای پروتئین (مانند هر فرآورده‌ی گوشتی) هستند قرار دهید.

به این روش شستشو بسیار موثر خواهد بود و نیازی به شستشوی مجدد بشقاب‌ها نخواهید داشت.

۲. غذا را به روشی اشتباه در مایکروفر گرم می‌کنیم.

ظرف ماکارونی

بسیاری از افراد متوجه می‌شوند که در مایکروویو، بشقاب و غذا‌هایی که در کناره‌های ظرف قرار دارند بیشتر گرم می‌شوند؛ و غذا در مرکز معمولا سرد است حتی زمانی که خود بشقاب کاملا داغ است.

به همین دلیل باید غذا را به شکل دونات بگذارید و مرکز آن را خالی بگذارید. به این ترتیب همه غذا‌ها به یک اندازه گرم خواهند شد.

۳. از چاقو‌های پنیری به روشی اشتباه استفاده می‌کنیم.

چاقوی آشپزخانه

تقریبا در هر آشپزخانه‌ای یک چاقوی پنیر وجود دارد، اما تنها تعداد کمی از مردم با کار واقعی آن آشنا هستند. این چاقو برای برش پنیر ساخته شده است؛ و کار نوک جداسازی برش‌های نازک از هم است.

همچنین می‌توانید از آن برای برش میوه‌ها و سبزیجات با پالپ و پارَک نازک و پوست کشش دار مانند گوجه فرنگی و آلو‌های رسیده استفاده کنید.

۴. خامه را به روشی اشتباه هم می‌زنیم

همزن و خامه

خانم‌های خانه دار باتجربه به ما هشدار می‌دهند که اگر مخلوط کن را به درستی آماده نکنید، ممکن است خامه آنقدر که می‌خواهید خوب نباشد. خوشبختانه، آماده کردن دستگاه بسیار آسان است.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که کاسه و همزن‌ها را در فریزر خنک کنید. این کار باعث می‌شود که خامه به شکل بهتری بیرون بیاید.

۵. تنظیمات توستر را به درستی راه اندازی نمی‌کنیم

توستر

بسیاری از ما در اولین باری که توستر را تهیه می‌کنیم تنظیمات آن را انجام می‌دهیم، همین. چنین رویکردی تنها در صورتی مناسب می‌باشد که همیشه از یک نوع نان که دارای ضخامت یکسان است استفاده کنید.

اما اگر انواع مختلف نان را استفاده می‌کنید، باید هر بار که از توستر استفاده می‌کنید تنظیمات را تغییر دهید، زیرا کیفیت نان تست به نوع نان، ضخامت آن و حالت پخت بستگی دارد.

۶. ما دستگاه‌های پخت و پز اتوماتیک را کنترل می‌کنیم.

دستگاه پخت و پز

حتی زمانی که تصمیم می‌گیریم از مولتی کوکر یا دستگاه‌های "هوشمند" دیگر استفاده کنیم، هرگز نمی‌توانیم آرام باشیم و همیشه به داخل نگاه کنیم تا غذا را بررسی کنیم. با این کار نتیجه را خراب می‌کنیم.

هر بار که درب را باز می‌کنید، دمایی که دستگاه برای پختن غذا به آن نیاز دارد را کاهش می‌دهد.

۷. ما از همه کارکرد‌های قاشق اسپاگتی بهره نمی‌بریم.

قاشق اسپاگتی

یک قاشق اسپاگتی می‌تواند به شما کمک کند قبل از قرار دادن آن در آب جوش میزان اسپاگتی مورد نیاز خود را اندازه بگیرید. خیلی راحت است، اینطور نیست؟

۸. هنگام استفاده از سیر خردکن، کار را خیلی دشوار و پیچیده می‌کنیم.

سیرخردکن

بسیاری از ما هنوز پوست سیر را قبل از قرار دادن آن در خردکن جدا می‌کنیم. حتی اگر از قبل آن را پاک نکنید، پوست در غذای شما نخواهد بود.

۹. تخم مرغ‌ها را روی لبه یک کاسه می‌شکنیم.

شکستن تخم مرغ

برای اینکه تکه‌های پوسته تخم مرغ در غذا نباشد، تخم مرغ را در لبه کاسه نشکنید. به جای آن، آن را روی سطح آن بشکنید.

۱۰. تخم مرغ‌ها را به روشی اشتباه سرخ می‌کنیم.

سرخ کردن تخم مرغ

برای اینکه تخم مرغ‌های سرخ شده زیبا به نظر برسند، باید یک قانون ساده را به کار ببریم. ابتدا سفیده تخم مرغ را حدود یک دقیقه تفت دهید سپس زرده را به آن اضافه کنید. به این طریق می‌توانید بهترین نتیجه را بگیرید. سفیده تخم مرغ نسبت به زرده که خوشمزه‌ترین راه برای خوردن تخم مرغ محسوب می‌شود، بیشتر سرخ می‌شود.

منبع: نگارمگ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.