بیگلری در ارتباط با برنامه کارزار رسانهای پیشگیری از اعتیاد، گفت: بسیاری از خانوادهها گمان میکنند که فرزندشان نباید نام مواد مخدر و اعتیاد را بشنود و نگران این موضوع هستند که صحبت از اعتیاد باعث کنجکاوی میشود؛ اما پژوهشها نشان داده زمانی که والدین بدون اغراق و با مبانی علمی و به دور از ترس با فرزندشان در مورد مواد مخدر صحبت کنند گام موثری در پیشگیری از اعتیاد برداشته اند.
او می گوید: کارزار رسانهای پیشگیری از اعتیاد امسال متمرکز بر شعار "به کودک خود گوش دهید" خواهد بود.
به گفته معاون پیشگیری از اعتیاد بهزیستی استان زنجان رابطه خانواده و اعتیاد فرزندان کاملا مستقیم است؛ هر چقدر والدین به فرزندان خود به شکل متعادل و متناسب، عشق بورزند و نشان دهند که در مورد سلامت و آینده آنها نگران هستند، جوی صمیمانه و گفت و گو محور و نه مستبدانه تشکیل دهند، نرخ اعتیاد فرزندان هم کمتر خواهد شد.
بیگلری گفت: به وجود آمدن اعتیاد در یک خانواده به دلیل اینکه اکثر مواقع با پنهان کاری شروع میشود، سبب از بین رفتن اعتماد و روابط بین افراد در خانواده و ایجاد آسیبهای جبران ناپذیر میشود.
معاون پیشگیری از اعتیاد استان زنجان گفت: اگر فرزند دچار مشکلی شود باید به راحتی مطرح کند و وضعیت به گونهای نباشد که مسائل و مشکلات را از ترس تهدید یا تحقیر پنهان کندو ضروری است که والدین با فرزندشان ارتباط دوستانه داشته باشند و پیوندهای عاطفی و همدلانه بین آنها برقرار باشد.