معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد از پلمب محل طبخ غذای نذری در پی مسمومیت گسترده شهروندان در روز‌های گذشته خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد - محسن میرزایی گفت: چهارشنبه هفته گذشته گزارش‌هایی درباره ابتلای تعدادی از هم استانی‌ها به بیماری گوارشی رسید که همکاران در این مناطق حضور یافته و به بررسی موضوع پرداختند.

او می گوید: بررسی‌ها نشان داد که همه افراد مبتلا از یک نوع غذا که به مناسبت میلاد امام علی (ع) توسط یک گروه طبخ و توزیع شده بود، استفاده کرده و دچار مشکل شده اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: نمونه‌های گرفته شده نشان داد که ماده غذایی آلودگی داشته و  این آلودگی  سبب ابتلا و مسمومیت شهروندان شده.

به گفته او این محل به هیچ وجه شرایط بهداشتی مناسبی نداشت و دلیل دیگر این مشکل هم فاصله زمانی میان طبخ و توزیع بود چرا که حجم زیادی غذا پخته و بسته بندی شده و به شهرستان‌ها ارسال شده بود.

میرزایی از درمان بیماران و عدم وجود مشکل حاد در این زمینه خبر داد.

او گفت: کسانی که به دنبال چنین کار‌های خیرمندانه هستند باید محل طبخ غذا را به خوبی انتخاب کرده، از حضور افراد متفرقه در هنگام طبخ جلوگیری کنند، فاصله زمانی میان طبخ و توزیع را به حداقل برسانند و از خودرو‌های مناسب برای ارسال غذا به شهرستان استفاده کنند.

انتهای پیام/و

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار