دانشمندان به تازگی دریافتند که با استفاده از یک تکنولوژی نوین می‌توان پوسیدگی دندان را تا پیش از عمیق‌تر شدن، ترمیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - وقتی حرف پر کردن دندان به میان می‌آید تقریبا همه یاد پروسه ناخوشایند دندانپزشکی می‌افتیم که با یک آمپول دردناک شروع می‌شود و با مته کاری و سوراخ کردن دندان ادامه می‌یابد.

دانشمندان انگلیسی یک روش نوین به نام EAER کشف کرده اند که به روند سنتی این کار هیچ شباهتی ندارد.

در روش جدید، پزشکان می‌توانند با استفاده از دیوایس اختراعی، پوسیدگی دندان را تا پیش از عمیق‌تر شدن ترمیم کنند. گفته می‌شود این پروسه به هیچ عنوان درد ندارد و سه مرحله تراشیدن (نه سوراخ کردن) دندان با پوسیدگی کم، پر کردن آن با مواد معدنی و در آخر تحریک بخش پر شده با پالس برقی را شامل می‌شود.

این کار موجب فرو رفتن مواد معدنی (کلسیم و فسفات) به درون عمیق‌ترین بخش پوسیدگی و تسریع بخشیدن به روند Remineralization می‌ شود.

«ریماینرالیزِیشن» یعنی تبدیل مولکول‌های طبیعی به فرم غیر طبیعی آن‌ها که به لطف دستگاه موردبحث، سرعت این کار بیشتر می‌شود.

در ادامه‌ کار، مواد معدنی موجود در آب دهان و برخی از غذا‌هایی که توسط فرد خورده می‌شوند، وارد مینای دندان شده و موجب استحکام بیشتر آن می‌شوند.

دکتر «ربکا موآزز» از کالج کینگ لندن می‌گوید: پر کردن دندان‌های پوسیده روشی معیوب به شمار می‌رود، زیرا بیمار باید دائم مراقب باشد که مواد پر شده در دندان خرد نشود یا مجبور است پس از مدتی دوباره آن‌ها را پر کند.  روش اکتشافی جدید، مشکلات قبل را نخواهد داشت و دندان آسیب دیده را برای همیشه و تا آخر عمر ترمیم خواهد کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۷ ۲۱ بهمن ۱۴۰۱
یاشافی .از دندان درد سخن به میان امد. درکودکی 3 عدد دندانم را ازدست دادم. البته علم پزشکی در60 سال پیش وامور مالی ما هم اندررخم بود .بعداز چند سال یعنی 25 سالگی به بعد شروع کردم به پر کردن چند عدد دندان اما خدا روزبد به
اهیچ ندهد با هر پر کردن سکته های خفیف وپرولاپسم مرا راهی ccu میکرد والانی تصیمیم گرفتم بقیه دندانهایم را اگر
پوسیده شد .انها بکشم وخود را از درد دندانپزشکی نجات دهم
دکترین محترم به فکر ما قلب وعروقی باشید وگرنه دندانی
نخواهیم شد. به امید پیشرفت علم دندانپزشکی.