باشگاه خبرنگاران جوان رشت - مهناز جعفریان، مدیرکل استاندارد گیلان با اشاره به اهمیت استاندارد سازی کالاها گفت: اولین پروانه کاربرد نشان استاندارد حلال در صنعت چای گیلان صادر شد.
به گفته او، واحدهای تولید محصولات غذایی شامل این نشان باید علاوه بر رعایت قوانین خاص در تولید، در نگهداری، حمل و نقل و ذخیره سازی محصولات خود دقت لازم را داشته باشند.
نشان حلال علاوه بر اینکه برای مسلمانان مورد توجه است، بلکه سایر ادیان نیز به آن اهمیت داده و این استاندارد را نشانی از سلامت و کیفیت تولیدات میدانند.
پیش از این یک واحد تولیدی لبنیات و دو کشتارگاه طیور در استان گیلان نیز موفق به دریافت نشان استاندارد حلال شده بودند.
انتهای پیام/م.ی