باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - حجت الاسلام ادیانی در سخنرانی مراسم ۲۲ بهمن در زاهدان، گفت: با وجود دسیسههای مختلف دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی برای دلسرد کردن مردم و ضربه به انقلاب اسلامی، این نظام در مسیر تبدیل شدن به قدرتی برتر در مقابل استکبار است.
حجت الاسلام ادیانی با گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: انقلاب با رهبری امام راحل (ره) و حمایتهای مردمی شکل گرفت و امروز طواغیت زمان از اقتدار جمهوری اسلامی ایران در هراسند.
همچنین در پایان رژه خودرویی جشن ۲۲ بهمن در زاهدان، بیانیه سراسری نیز قرائت و در آن برحفظ وحمایت از دستاوردهای نظام در جنگ نرم، پیشرفتهای دفاعی از جمله موشکی، حرکت در مسیرتحقق اقتصاد مقاومتی، مانع زدایی در حمایت از تولید داخلی، وحدت ملی و دفاع از مظلومان و مبارزه با فساد وتلاش برای عدالت محوری تاکید شد که با تکبیر حاضران مورد تائید قرار گرفت.
انتهای پیام/گ