مدیر توسعه و ارتقاء شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مراجعه روزانه حدود ۴ هزار بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز سرپایی دانشگاه علوم پزشکی این کلانشهر خبرداد.

باشگاه خبرنگاران جوان مشهد - محمد حسن درخشان گفت: روزانه سه هزار و ۵۰۰ تا چهار هزار بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز منتخب و سرپایی در مناطق تحت پوشش دانشگاه مراجعه می‌کنند.

بیشتر مراجعات مردمی در دو شیفت صبح و عصر است و موارد اندکی در شیفت شب مراجعه دارند.

او گفت:  در دو هفته اخیر میزان مراجعات مردمی و موارد مثبت کرونا افزایش قابل توجهی یافته است به همین خاطر از افراد مراجعه کننده تست پی سی آر گرفته می‌شود که ۵۰ تا ۵۵ درصد این تست‌ها مثبت است.

مدیر توسعه و ارتقاء شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۳۸ درمانگاه بخش خصوصی نیز مجوز انجام تست رپید را دریافت کردند که بعد از ثبت درسامانه، مراقبت‌های لازم برای بیمار انجام می‌شود تا کارشناسان بهداشت بتوانند بیماران را رهگیری و پیگیری کنند.

دکتر درخشان گفت: اگر در یک خانواده یک نفر مثبت باشد و در مراسم دورهمی شرکت کند تمام افراد آن مهمانی یا دورهمی مبتلا می‌شوند و در این میان خطر اصلی برای سالمندان، بیماران زمینه ای، مادران باردار و افرادی است که واکسیناسیون خود را تکمیل نکردند و یا دز سوم را دریافت نکردند، است.

درخشان گفت: رکن اصلی جلوگیری از سرایت بیشتر بیماری در خانه ماندن، پرهیز از دورهمی، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و پرهیز از گردش بدون علت در بازار‌ها و معابر است.

او گفت: واکسیناسیون نیز تاثیر بسیار زیادی در کاهش خطر بیماری و جلوگیری از وخامت حال بیماران دارد همانطور که گزارش شده است بیش از ۹۰ درصد مرگ ومیر ناشی از کرونا در افرادی رخ داده که واکسیناسیون خود را انجام نداده و یا تکمیل نکرده اند.

 

انتهای پیام//م.ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.