باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- هوشنگ رزمدیده گفت: یکی از دغدغههای خانه مشارکت سلامت اسلام آبادغرب ارتقای فرهنگ سلامت برای جلوگیری از بیماریها از جمله سرطان بوده که به این منظور با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام به برگزاری این جشنواره کرده است.
به گفته رزمدیده، ۵۲ نوع غذا که اکثر آنها غذاهای محلی هستند آماده و در این جشنواره به نمایش گذاشته شدند. این غذاها طبق معیارهای مرتبط با بهداشت و نظر کارشناسان تغذیه داوری شده و به سه نفر اول جوایزی اهدا و از هفت نفر بعدی هم تقدیر به عمل میآید. نمرهدهی و داوری بر اساس میزان قند، چربی، پروتئین، نمک و سبد غذایی خواهد بود.
انتهای پیام/ ط.پ