باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- نورالدین فرزادی پور گفت : از مجموع ۹ هزار و ۳۹۹ نمونه گیری به عمل آمده از اقشار مختلف مردم، تست سه هزار و ۹۷۹ نفر مثبت بوده که از این تعداد، یک هزار و ۷۴۴ نفر بستری شده و ۲ هزار و ۲۳۵ بیمار به صورت سرپایی درمان شدند.
به گفته فرماندار سرپلذهاب هم اکنون وضعیت این شهرستان از نظر رنگ بندی کرونایی زرد است و خطر شیوع سویه اُمیکرون در کمین همه افراد به خصوص کسانی است که واکسن نزده و یا واکسنهای خود را تکمیل نکردهاند لذا از همه مردم درخواست داریم در این خصوص اقدام کنند.
از آغاز اجرای واکسیناسیون برای افراد گروههای سِنی تاکنون از مجموع ۶۳ هزار نفر جمعیت هدف واجد شرایط دریافت واکسن کرونا، ۷۰ درصد واکسینه شدهاند.
تاکنون برای ۶۸ هزار و ۲۶۶ نفر دُز اول معادل ۹۶.۶ درصد و در مرحله دوم ۵۹ هزار و ۱۲۵ نفر معادل معادل ۸۳ درصد و در مرحله سوم ۱۷ هزار و ۴۹۲ نفر معادل ۲۲۷.۸ دهم درصد واجدین شرایط واکسن کرونا تزریق شده است.
سرپرست فرمانداری پاوه گفت: سیر مراجعات، ابتلا و بستری در پاوه افزایشی است که در صورت رعایت نکردن زدن ماسک و تمایل نداشتن به تزریق دُز سوم واکسن به سرعت وضعیت به نارنجی و قرمز تغییر خواهد کرد.
بالایی گفت : در انتظار تصمیمات جدید ستاد کرونا هستیم و ادامه وضع موجود ایجاد محدودیتهای دوباره را اجتناب ناپذیر میکند عادی انگاری، نزدن ماسک، استقبال نکردن از تزریق دُز سوم واکسن کرونا به بهانه ضعیف شدن ویروس عامل وضع موجود است.
از مردم عزیز، متدین و فرهنگ دوست پاوه میخواهم برای کاهش تلفات و هزینههای پیک پیش رو حتما ماسک بزنند، دُز سوم واکسن را دریافت کنند و از هرگونه حضور در اجتماعات به ویژه شب نشینی و مهمانی خودداری نمایند.
۹۲ درصد مردم شهرستان دُز اول و ۸۲ درصد دُز دوم را دریافت نمودند، اما این عدد در دُز سوم ۲۶ درصد میباشد که مراکز تجمیعی و خانههای بهداشت در نزدیکترین مکان به محل سکونت همشهریان آماده ارائه خدمات واکسیناسیون هستند.
معاون سیاسی، اجتماعی فرمانداری سرپلذهاب گفت: موردی از ابتلا به آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان با انجام اقدامات پیشگیرانه و تدابیر لازم در این شهرستان مشاهده نشده است.
سیروس صادقی گفت: ۲ کانون بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان در سطح استان کرمانشاه شناسایی شده و خطر جدی است که این بیماری در مناطق بیشتر استان شیوع پیدا کند از این رو تمهیدات لازم برای پیشگیری و مقابله با این بیماری در شهرستان اتخاذ شده است.
بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بین پرندگان و انسان مشترک است و در مواردی به سایر پستانداران نیز از طریق تماس مستقیم و غیرمستقیم با پرنده آلوده منتقل میشود.
در رابطه با مقابله با این بیماری خطرناک مشترک بین انسان و دام، هشدارهای لازم به ادارات و همه مردم برای پیشگیری انجام شده است.
دهیاران شوراها و اهالی روستاهای شهرستان نسبت به این موضوع بیماری حساسیت خاصی داشته باشند و چنانچه موردی مشکوک از فوت پرندگان مشاهده شد به دستگاههای مربوطه دامپزشکی و حفاظت محیط زیست گزارش لازم ارائه شود.
در بحث طیور و ماکیان اهالی روستاها حساسیت داشته باشند چنانچه مشکلی بوجود آمد موضوع پیگیری شود و به اطلاع مسوولان رسانده شود، زیرا که این بیماری بسیار بیماری خطرناک است و باید پیشگیری شود و تمهیداتی از قبل انجام بگیرد.
آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به افراد در خصوص راههای انتقال برای انجام اقدامهای مراقبتی و کنترل بهترین راهکار پیشگیرانه از این بیماری است .
انتهای پیام/د