پلیس فتا گفت: برخی از مجرمان سایبری در بازی‌های آنلاین خود را مسابقه دهنده معرفی کرده و در فرصت مناسب اقدام به اجرای نقشه‌های خود می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ علی محمد رجبی گفت: بسیاری از بازی‌های معروف قابلیت گفت‌وگو متنی و ویدئویی دارند و والدین از خطرات آن بی اطلاع هستند.

به گفته رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا مجرمان سایبری با هویت غیر واقعی در بازی‌های آنلاین شرکت و اقدام به اغفال کاربران به ویژه کودکان و نوجوانان می‌کنند.

والدین باید ضمن رعایت رده بندی سنی بازی‌ها برای فرزندان خود به ارتباط آن‌ها را نیز در بازی‌های آنلاین زیر نظر داشته باشد.

پیشتر سرهنگ رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا نسبت به آثار مخرب افراط در انجام بازی های رایانه ای بر ذهن، فعالیت و رفتار افراد هشدار داده و گفته بود نوجوانان به جای حضور در اجتماع و مراوده و بازی با همسالانشان، وقت خود را به بازی‌های کامپیوتری می‌گذرانند و به همین دلیل از لحاظ اجتماعی منزوی می‌شوند.


بیشتر بخوانید

قاتلان خاموش در کمین جان جوانان/ تهدیدی که فرهنگ ایرانی اسلامی را نشانه گرفته است


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Poland
a.b
۱۷:۲۴ ۰۱ بهمن ۱۴۰۰
با سلام خیلی وقت ها شاهد جرائمی هستیم ولی از آنجا که نگران دردسرهای بعدی برای خودمان هستیم ازگزارش دادن آنها پرهیز می کنیم،و اکثراً مجرمان از این مورد سواستفاده می کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۷ ۰۱ بهمن ۱۴۰۰
بهانه اقایان در توجیه فیلتر و سرکوب مجازی و طرح اینترنت چینی
آخرین اخبار