باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس گفت: در رویداد ملی استارتاپی کارآفرین شو ۳۰ تیم برگزیده استارتاپی به ارائه فناوریهای خود در حوزه صنایع کشاورزی پرداختند.
احد فتوحی گفت: یکی از مأموریتهای این شرکت در راستای تقویت و حمایت از صنایع و رفع موانع تولید، حمایت از رویدادهای استارتاپی است و در این زمینه تاکنون ۶ رویداد استارتاپی باحمایت این شرکت برگزار شده است.
او، برگزاری رویدادهای استارتاپی به منظور جذب سرمایه برای شرکتهای نوپا و استارتاپها و تسهیل انجام فرایند رشد آنها در بازار و نیز بهرهگیری از ظرفیتهای استارتاپها در واحدهای تولیدی و صنعتی بیان کرد.
فتوحی گفت: واحدهای صنعتی کوچک و متوسط بیشتر از گذشته نیازمند استفاده از ظرفیت استارتاپها و واحدهای دانشبنیان برای افزایش بهرهوری تولید هستند.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس گفت: در این راستا و با توجه به نیاز مبرم استارتاپها و شرکتهای نوپا برای جذب سرمایه و نبود مکانیزم عمومی و مشخصی برای رویارویی استارتاپهای آماده جذب سرمایه با سرمایهگذاران علاقهمند به این حوزه، برگزاری رویدادهای استارتاپی در صنایع مختلف در این شرکت برنامهریزی شده و تاکنون این شرکت از ۱۲۰ گروه برگزیده استارتاپی حمایت کرده است.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس گفت: در ۵ دوره قبلی رویدادهای استارت آپی که باحمایت این شرکت برگزار شده، با ارزش ریالی بیش از ۵۰ میلیارد ریال قرارداد، بین شرکتهای ارائه دهنده استارتاپ با واحدهای صنعتی منعقد شده است.
او با بیان اینکه استارتاپ یک کسب و کار جدید است که عموماً حول محور تکنولوژی شکل گرفته و پتانسیل رشد بالایی دارد، گفت: شناسایی ایدههای خلاق و نوآورانه و حمایت از استارتاپها از برنامههای مهم است و با حمایت از برگزاری رویدادهای استارتاپی که محوریت صنایع کوچک و متوسط دارند از نظر مادی و معنوی کمکهای شایانی را به توسعه استارتاپها میکند و زمینه حضور استارتاپها در در سطح شهرکها و نواحی صنعتی را فرآهم میآورد.
فتوحی گفت: هدف از تقویت استارتاپها با محوریت صنایع کوچک و متوسط، توسعه کارآفرینی و تنوع بخشی به فعالیتهای صنعتی نوظهور است.
او گفت: برگزاری چنین رویدادهایی تأثیر مناسبی در شتابدهی حضور سرمایهگذاران در بورس ایده دارد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس در ادامه با اشاره به فعالیتهای فن بازار منطقهای فارس و حمایتهای این شرکت و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از توسعه فناوری در واحدهای صنعتی، گفت: با فعالیت این فن بازار در هفتمین پارسال ۱۸۰ قرارداد بازاریابی و فروش فناوری توسط واحدهای ارائه دهنده فناوری با بخش صنعت و نیز ۷۰ قرار داد سرمایه گذاری و جذب سرمایه بین واحدهای صنعتی و شرکتهای فناور، در حوزه فناوریهای نوین انجام شده است و فن بازار فارس موفق به کسب عنوان برتر در سه دوره، شده است.
فتوحی گفت: اخیراً نیز قراردادی به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد ریال بین یک مجموعه فناور تحت پوشش فن بازار منطقه فارس با یک مجموعه بزرگ صنعتی در استان فارس در زمینه طراحی و ساخت سیستمهای تشخیص شعله و جرقه زنهای صنعتی منعقد شده است.
محمد صالح خالقی دبیر شبکه فن بازار ملی ایران نیز در این مراسم از تسهیل گری فن بازارها برای ایجاد گردش مالی به حجم ۵۰۰ میلیارد تومان درقالب ۳۵۰قرارداد از ابتدای امسال خبر داد.
خالقی گفت: پیش بینی ما این است که با اقداماتی که توسط فن بازارها و شرکت دانش بنیان درحال انجام است و این رقم تا سال آینده به دوبرابر افزایش یابد.
او، فن بازار فارس را از فن بازارهای برترکشور دانست وگفت: اقدامات مناسبی در استان فارس انجام شده است.
خالقی مبادلات فناوری را شامل بازیابی، سرمایه گذاری در اکوسیستم نوآوری، انتقال فناوری و رفع نیازهای فناورانه صنایع دانست و گفت: بر این اساس یکی از اولویتهای ما توسعه دفاتر فن بازار در کشور است و تاکنون ۲۸ فن بازار در کشور تحت عنوان فن بازارهای منطقهای راه اندازی شده است که فن بازار منطقهای فارس با اقدامات انجام شده در این استان همواره در ردههای برتر کشور قراردارد و فارس جزء استانهای موفق و پیشرو است.
رویداد استارتاپی کارآفرین شو، با حمایت شرکت شهرکهای صنعتی فارس و همکاری کمیته امداد امام خمینی استان فارس و فنی و حرفهای استان در مرکز خدمات فناوری کسب و کار شهرک صنعتی بزرگ شیراز برگزار در این رویداد ۱۸۰ نفر شرکت داشتند.
در این رویداد استارتاپی ۳۰ گروه برگزیده، به ارائه ایدههای خود در بخش کشاورزی و صنایع مربوط به آن پرداختند.
بسته بندی انواع خشکبار و گیاهان دارویی، بسته بندی میوه و سبزی توسط زنان بی سرپرست، تولید پیت یا کمپوست از مخروط کاج، تولید عصاره ریشه زا از درخت بید اکالیپتوس، پرورش ماهیان کپور، نرم افزار مدیریت الگوی کاشت داشت و برداشت و فروش محصولات کشاورزی، پروژه و محصول سوپاپ، سنسورهای هوشمند دمایی، تولید کود شیمیایی با استفاده از ضایعات نیشکر برای تولید بستر گیاه، نوترکیب گیاهی از کدو حلوایی جهت ترمیم سوختگی، تولید پماد گیاهی جهت درمان قطعی سالک، فروشگاه اینترنتی جهت فروش محصولات کشاورزی، مولتی کود ارگانیک تولید فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی در پکهای صادراتی و ظروف کاربردی و مصرفی، تهیه یک نمونه حلوا با دستور خاص و متفاوت، برداشت خرما به روش مکانیزه، بازیابی مشتقات نخل، مبارزه شیمیایی علیه آفت آب دزدک، استفاده از مالچ طبیعی به جای پلاستیکی، تولید علوفه هیدروپونیک، کمباین برداشت گیاه دارویی خرفه و تهیه مواد اولیه صنعت چسب سازی از ساقه ضایعات آن از مهمترین ایدههای ارائه شده در این رویداد استارتاپی است.
انتهای پیام/