عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس گفت: تعداد وکلا در کشور ما خیلی کم است و به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ۶۰ وکیل داریم.

حسن نوروزی عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان - درباره کمبود وکیل در شرایط فعلی در کشور گفت در شرایط فعلی به ازای هر ۱۰۰هزار نفر ۶۰ وکیل داریم، ولی باید برای هر ۱۰۰هزار نفر ۲۲۰ وکیل داشته باشیم.  

عضئو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس معتقد است که در همه عرصه‌ها انحصار طلبان مشکل ایجاد می‌کنند و جمع زیادی هستند که سعی دارند حرفه وکالت در اختیار خودشان باشد. هم اکنون ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار کارشناس رشته حقوق بی کار داریم که سعی دارند وکیل شوند، ولی عده‌ای که سعی دارند وکالت در چنکال خودشان باشند اجازه نمی‌دهند این افراد مشغول به کار در این حوزه شوند.  

این نماینده مجلس نسبت به وجود وکلای فعلی معترض است و می‌گوید که علت گرانی خدمات وکلا در کشور ما کمبود تعداد وکیل است و به همین دلیل مردم عادی نمی‌توانند از آن استفاده کنند. وکیل در زمینه‌هایی مثل حقوق کیفری، حقوق بین الملل و ... کم داریم.

نوروزی با بیان اینکه با ایجاد انحصار در حوزه وکالت در دست برخی مخالفیم می‌گوید کانون وکلا یکی از ذی نفعان برگزار کننده این آزمون است و به همین دلیل نمی‌تواند توجه مثبتی به اصل گسترش وکیل و رساندن آن به نرم جهانی داشته باشد. موافق این هستیم که آزمون‌های صلاحیت سنجی برای جذب وکیل بیشتر شود و حدود دو بار در سال برگزار شود.  

نوروزی می‌گوید با این رویه فعلی و حتی اصلاح شیوه پذیرش فعلی باز هم ۲۰ سال طول می‌کشد که تعداد وکلا به میزان نیاز مردم برسد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۴ ۲۴ دی ۱۴۰۰
ماشاءالله مسؤلان کشور ما فقط به فکر منافع خودشان هستند.آخر آدم عاقل باید به فکر اقتصاد پویا بود تولید کار و تلاش و نظام آموزش کار آمد باشید چرا فقط به فکر تقویت نظام قضایی هستید دادگاه و قاضی زندان چه سودی برای کشور دارد .باید سرمایه‌گذاری کرد تا جامعه پویا شود
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۶:۲۳ ۲۳ دی ۱۴۰۰
برخی قضات دشمن خونی وکیلان و چشم دیدن اونا رو ندارن
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۱۴:۰۲ ۲۳ دی ۱۴۰۰
اینها می خواهند تعداد بیکاران را زیاد کنند خیلی از وکلا به میزان هزینه پرونده ندارند دریک شهر یک میلیون نفری اگر 250000 خانوار باشد یکدهم به دادگستری مراجعه ندارند وکیل هم نمی خواهند همه پرونده ها نیز نیاز به وکیل ندارد مگر طرف پرونده کار مهم داشته وخود نتواند دردادگاه ودادسرا حاضر شود الان یک دفتر از اجاره ماهیانه حساب شود تا اب وبرق وگاز وتلفن و اضافه بران خریدن کتاب ومطالعه اینها نیاز به به تعداد قبول پرونده داردتا پس از کسر هزینه ها حقوقی هم برای وکیل داشته باشد وکلا با سخت گیری ها تعداد زیادی از انها معلومات لازم را ندارند وبدون توجه به ان وپذیرش افراد کم سواد صرف داشتن لیسانس حقوق تضییع حقوق جامعه است
فرهنگ استفاده از وکالت هم درایران ارائه نمی شود خیلی از متهمین وخواهان ها فکر می کنند بیشتر از یک وکیل اطلاعات حقوقی دارند ومحکوم می شوند وماهها به زندان می روند ویا دردادگاه حقوق به خواسته خود نمی رسند
آخرین اخبار