به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، احمد پادیاب، مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت: برداشت نیشکر در ۲۲ هکتار سطح زیر کشت این محصول در این شهرستان آغاز شده است.
او افزود: پیش بینی میشود امسال ۷۵ خانوار در شهرستان صومعه سرا ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۳ میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان تولید و به بازار مصرف عرضه کنند.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا با بیان اینکه این محصول قدمتی بیش از ۱۰۰ سال دارد، اظهار داشت: از نیشکر در کارگاههای سنتی روستاهای قاضده، کلسر، میانده، شکرباغان، سنگجوب و مُلاسرای این شهرستان شکر سیاه استحصال میشود.
پادیاب با بیان اینکه کشاورزان صومعه سرایی در کشت نیشکر از هیچ گونه کود و سم شیمیایی استفاده نمیکنند، تصریح کرد: این محصول به طور کامل ارگانیک است.
مصرف شکر سیاه برای درمان یرقان، فاویسم و کم خونی مفید است.
نیشکر یا شکر لوله همه ساله در اردیبهشت ماه کشت و در اواخر آذر ماه برداشت میشود.
شهرستان صومعه سرا در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد.
انتهای پیام/ع