به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، پادیاب مدیرجهاد کشاورزی صومعه سرا گفت:۱۵۰ نیشکرکار صومعه سرایی برداشت نیشکر را در ۲۲ هکتار از زمینهای کشاورزی در صومعه سرا آغاز کردند.
وی افزود: ۷۵ خانوار ۱۲ روستای شهرستان صومعه سرا از نیشکرهای برداشت شده در ۵۰ کارگاههای سنتی شکر سیاه استحصال میکنند.
مدیرجهاد کشاورزی صومعه سرا گفت: امسال برای راه اندازی ۳ کارگاه شکرپزی ۱۲۰ میلیون تومان وام پرداخت شد.
پادیاب با اشاره به اینکه قدمت کاشت و برداشت نیشکر در صومعه سرا به ۱۰۰ سال میرسد، افزود: کشاورزان این شهرستان در کشت نیشکر از هیچ گونه کود و سم شیمیائی استفاده نمیکنند و محصول شان ارگانیک است.
نیشکر همه ساله در اردیبهشت ماه کشت ودر اواخر آذرماه برداشت میشود. برداشت نیشکر تا یک ماه دیگر ادامه دارد.
انتهای پیام/اص