میرکاظمی گفت: بودجه تدوین شده در سال‌های گذشته منجر شده است تا تکمیل پروژه‌های عمرانی به طور متوسط حدود ۱۷ سال طول بکشد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید مسعود میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه در نشست خبری بودجه ۱۴۰۱ گفت: بودجه تدوین شده در سال‌های گذشته منجر شده است تا تکمیل پروژه‌های عمرانی به طور متوسط حدود ۱۷ سال ادامه یافته است. به همین دلیل برای توزیع منابع تکمیل پروژه‌های عمرانی اولویت قرار داده شده است.

میرکاظمی گفت: دولت مکلف به اجرای قانون است. دولت در نیمه دوم امسال هم نباید از ترز ترجیحی استفاده می‌کرد. حتی حقوق ورودی هم باید در نیمه دوم امسال با ارز ETS محاسبه می‌شد که بنا بر دلایلی اتفاق نیفتاد.

او گفت: خشکسالی در کشور منجر به کاهش تولید کشاورزی شده به همین دلیل ذخایر راهبردی ۳۰ تا ۷۰ کمتر از سقف استاندارد رسیده بود بنابراین درصدد تامین آن بر آمدیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: با وجود این کسری‌ها باید میزان ارز ترجیحی مورد نیاز دولت به ۱۸میلیارد دلار می‌رسید. از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ برنامه ریزی‌هایی برای واردات اقلام مورد نیاز کشور اتخاذ شد.

میر کاظمی گفت: ما اجازه مازاد استفاده از ارز ترجیحی بیش از ۸ میلیارد دلار را نداریم.

او گفت: تورم حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی طبق بررسی‌های انجام شده ۷.۶ درصد پیش بینی شده که ۶.۹ درصد آن بر اثر اصلاح پایه پولی خنثی می‌شود. امسال محدودیت استفاده از ارز ۴۲۰۰ تومانی داریم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: با حذف این ارز برای دهک‌های پایین در قالب یارانه رقمی را محاسبه کرده ایم که این رقم برای هر نفر ۹۰ تا ۱۲۰ هزار تومان است، این عدد فعلا قطعی نیست و اگر شرایط کشور به این منوال ادامه پیدا کند قطعا در سال‌های آتی هم پرداخت می‌شود.

وام ازدواج حذف نشده است

میرکاظمی گفت: وام ازدواج حذف نشده است، وام‌های حمایتی در یک بسته جمع شده تا دولت اختیار تدوین آیین نامه را داشته باشد. در صورت تصویب مجلس آن را تخصصی بررسی می‌کنیم. علاوه بر آن در این بودجه ۱۱ هزار میلیارد تومان برای جمعیت و جوانی جمعیت تخصیص داده‌ایم.

این مقام مسئول ادامه داد: در دولت قبل رئیس جمهور و وزرا سفر نداشتند. جمعه‌ای نیست که رئیس جمهور در تهران باشد و سفر‌های استانی ایشان در بودجه پیش بینی شده است. همچنین اضافه شدن نهاد‌هایی به زیر مجموعه نهاد ریاست جمهوری منجر به افزایش بودجه این نهاد شده است.

میرکاظمی در پایان گفت: هیچ نگاهی به دستگاه ها خاصی نداریم و بودجه بدون نگرش خاصی بسته شده است.پیشنهاداتی مبنی بر افزایش عوارض خروج از کشور به صورت درصدی از بلیت مطرح شد که برای بررسی در نوبت رسیدگی است.این ارقام مطرح شده صحت ندارد و هنوز تصمیمی در این باره نگرفتیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
تورکمن یگید(باوه دوردی اوغلو)
۱۶:۱۳ ۲۳ آذر ۱۴۰۰
چی بگم والاخیلی زیاده ۹۰تا ۱۲۰ هزار.ت.دارم برنامه ریزی میکنم با این یارانه هرماه چند کیلو خاویار درجه ی بخورم.یاشمش طلا بخرم.شایدم یه لامبورکینی گرفتم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۳ ۲۳ آذر ۱۴۰۰
دوباره دروغ گفتن شروع شد ؟؟؟؟؟ الان چند ساله كه قراره يارانه افزايش پيدا كنه ، اما همه چي چند برابر شد الا يارانه !!!!! نزديك چهار دولت تو اين چند سال سر كار اومدن كه همگي با قدرت يك ريال هم يارانه را افزايش نداند و فقط وعده دادند و اجناس رو گرون كردن و رفتند ، ما مونديم و گروني و بي ارزش شدن مبلغ يارانه
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۰۸:۳۲ ۲۳ آذر ۱۴۰۰
من نمیگم نفت و پول ان را به کشورهای دیگه ............ نفرستید // میگم اگه یه مقدار کمتر بفرستید تمام مشکلات مملکت حل میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۲ ۲۲ آذر ۱۴۰۰
استاد اقتصاد پس چرا حداقل به بازنشستگان که حقوق ثابت در فیش دارند حداقل با نرخ تورم حساب نکردید ویا افزایش حقوق معلمین ایا برنقدینگی وخلق پول تاثیری ندارد چرا باید بفکر همه باشیم نه یکقشر خاص مثل معلم کارگر وبقیه را هم اضافه نماید
United States of America
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۲ آذر ۱۴۰۰
الله نگهدار دولت اسلامی رئیسی باشه من که جز دهک فقرا هستم خوشحال هم یارانه 120 هزار تومنی زودتر بفرستن
ریئسی مچکریم
آخرین اخبار