رئیس جهاد کشاورزی گچساران گفت: یک میلیون و ۷۳ هزار قطعه جوجه ریزی امسال در مرغداری‌های گوشتی این شهرستان برای تأمین گوشت مرغ مصرفی انجام گرفته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، لیلا عطا زاده رئیس جهاد کشاورزی گچساران گفت: با انجام این میزان جوجه ریزی بیش از هزارو ۸۰۰ تن گوشت سفید وارد بازار مصرف شد.

او بیان کرد: این میزان گوشت تولیدی در ۲۱ مرغداری فعال و نیمه فعال این شهرستان تولید شد.

عطا زاده اظهار داشت: ۲۹ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۵۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره سه ماهه در شهرستان گچساران وجود دارد.

او افزود: بیش از هشت واحد مرغداری شهرستان گچساران بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی و بدهکاری به بانک ها غیرفعال است.

عطا زاده ابراز کرد: در راستای تنظیم بازار در این شهرستان۳۰ تُن مرغ دولتی با نرخ هر کیلو ۲۰۰ هزار ریال در گچساران امسال توزیع شد.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران  افزود: مصرف گوشت گرم مرغ، روزانه در این شهرستان ۱۰ الی ۱۲ تن است که با نرخ هر کیلو ۳۳۵ هزار ریال توزیع می شود.

او اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی انجام شده  هیچ گونه کمبود و محدودیت در توزیع مواد پروتئینی در این شهرستان وجود ندارد.

پارسال هزارو۴۴۷ تن گوشت سفید در شهرستان گچساران تولید و روانه بازار مصرف شد.

سالانه ۱۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی در گچساران تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

شهرستان گچساران با ۱۲۰ هزارتن جمعیت در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.