به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، روح الله حامدی دبیر کارگروه آرد و نان استان سمنان گفت: در این طرح کیفیت و کمیت نانهای عرضه شده به مردم، سلامت و بهداشت کارکنان ارزیابی میشود و در صورت تخلف، به مدیر نانوایی تذکر داده میشود و در صورت تکرار، واحد نانوایی پلمب خواهد شد.
وی تاکید کرد: واحدهای خبازی موظفند مواردی نظیر نصب بنر اعلام قیمت در معرض دید مشتری، وزن نان و ساعت کار را رعایت کنند و مردم با مشاهده هر گونه تخلف با سامانه ۱۲۴ تماس برقرار کنند،
انتهای پیام/ح