محققان ماده‌ای را در روده انسان کشف کردند که می‌تواند "کرونا" را مهار کند.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبسایت «نیوز فور می»؛ محققان می‌گویند ماده‌ای را در روده انسان کشف کرده اند که می‌تواند عفونت ویروس کرونا را حداقل طی آزمایشات سلول‌های آلوده در آزمایشگاه مهار کند.

این کشف محققان در دانشگاه راکفلر در نیویورک ممکن است به تولید دارو‌های ضد کرونا کمک کند.

شان برادی، محقق ارشد این دانشگاه می‌گوید: ما کشف کردیم که باکتری‌هایی که در روده انسان زندگی می‌کنند، مولکول‌های خاصی تولید می‌کنند که توانایی خود را، حداقل در آزمایشگاه، در کاهش بار ویروسی کرونا در سطح سلولی نشان داده‌اند.

شواهد علمی در حال افزایش است مبنی بر اینکه متابولیت‌های تولید شده توسط میکروبیوم روده، مواد فعال بیولوژیکی هستند که گاهی اوقات به روش‌های غیرمنتظره‌ای بر بدن انسان تأثیر می‌گذارند. اما محققان اطلاعات زیادی در مورد خواص ضد ویروسی آن ندارند.

تیم علمی به سرپرستی برادی در جستجوی متابولیت‌های تولید شده توسط باکتری‌های روده، تجزیه و تحلیل سلول‌های آلوده به کروناویروس را انجام دادند و طی آن توانستند سه نوع که می‌توانند عفونت کرونا را متوقف کنند، شناسایی کنند.

آنچه جالب است اینکه ساختار این مولکول‌ها شبیه به دارو‌های مصنوعی است که در مبارزه با ویروس مؤثر هستند.


بیشتر بخوانید:

۷ نشانه که زنگ خطر مشکلات روده است

وقتی باکتری‌های روده سبب یک اختلال خطرناک‌ ذهنی می‌شود


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۴ ۱۸ آذر ۱۴۰۰
کلا بدن همه جور ویروسی رو حریفه فقط فرصت میخواد و کلا مبارزه ویروسها با بدنها مبارزه اونها با زمانه و هر کی زودتر ضد اونو تولید کرد برنده است
آخرین اخبار