رئیس بنیاد نخبگان فارس با بیان اینکه این بنیاد از اختصاص نیافتن بودجه از سوی مجلس در دوره های گذشته رنج می برد، گفت: ۱۴ اختراع در مرحله حمایت بنیاد نخبگان قرار دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حبیب شریف رئیس بنیاد نخبگان فارس در نشست خبری گفت: وظیفه اصلی بنیاد ملی نخبگان شناسایی و هدایت استعدادهای برتر و الگوسازی برای نسل جوان بر اساس این هدف است.

او با بیان اینکه جوایز متعددی در بنیاد تعریف شده است، افزود: مثلا جایزه شهید احدی در دوره کارشناسی ارشد ویژه دیده شده و کسانی که موفق به کسب این جایزه شوند بدون کنکور وارد دوره دکتری خواهند شد.

شریف یکی از کارهای انجام گرفته در این بنیاد را جایگزینی خدمت سربازی عنوان کرد و گفت: افرادی داریم که بجای خدمت سربازی می توانند در قالب قرارداد یا پروژه سربازی را طی کنند.

به گفته او، حدود ۵هزار نفر در بنیاد نخبگان دارای پرونده نخبگی هستند که پس از بررسی پرونده آنان در مراحل بعدی مورد توجه قرار می گیرند.


شریف با بیان اینکه اجزا اکوسیستم کارآفرینی شکل گرفته است، افزود: ترویج، آموزش، نیروی انسانی، زیرساخت‌ها، سرمایه گذاران خطرپذیر و دستگاه ها در بنیاد نخبگان در اولویت قرار دارد.


شریف با بیان اینکه تمرکز در بنیاد نخبگان فارس روی سه مقوله ترویج، آموزش و نیروی انسانی است، گفت: شتاب دهنده ها و کارخانجات نوآوری از دستاوردهای بنیاد است و مرکز نوآوری علوم انسانی دانشگاه شیراز از دیگر مراکزی است که این بنیاد به آن اهمیت می دهد.

به گفته رییس بنیاد نخبگان فارس، ۱۴ اختراع در مرحله حمایت بنیاد نخبگان قرار دارد.

مدیرعامل مجمع خیرین نخبه پرور فارس در ادامه این نشست اعلام کرد: در استان فارس سرمایه گذاری خطرپذیر خیلی کم رنگ است. بنابر این به دلیل محدویت های بنیاد از سال ۱۳۹۵ به پیشنهاد نخبگان و دانشگاهیان یک سمن بنام مجمع خيربن نخبه پرور فارس شکل گرفت که اهداف آن مطابق با اهداف بنیاد ملی نخبگان است.

به گفته شریف، در حوزه دانش آموزی برنامه ملی شهاب را داریم که مورد تاکید مقام رهبری است که با هدف شناسایی استعدادهای برتر اجرا می شود. برنامه های شهاب در استان فارس به فاز هدایت وارد شده که به دلیل وجود مجمع خيران است‌.

او با بیان اینکه برنامه ملی شهاب از پایه چهارم ابتدایی اجرا می شود، افزود: برنامه های متعددی برای شناسایی دانش آموزان داریم که شامل جوایز حمایتی هم می شود.

مدیرعامل مجمع خیرین نخبه پرور فارس با اعلام اینکه در مجمع جوایزی به نام بزرگان، سرآمدان و دانشمندان تعریف شده است، گفت: این جوایز در زمینه پایداری آب، ویروس شناسی، باغبانی، سلامت، بیوتکنکلوژی، کسب و کار، صنلیع دستی، گیاه شناسی و فرش و صنایع دستي تعریف شده است.

او از انتشار مجموعه کتاب هایی در قالب «رمان مستند» خبر داد که به زندگی نامه دانشمندان، سرآمدان و نخبگان استان فارس به شکل رمان می پردازد و در مجمع خیرین چاپ شده است.

شریف در عین حال عنوان کرد: بیشتر خیران و نیکوکاران نگاه سخت افزاری به فعالیت خودشان دارند و در ساخت و ساز شرکت می کنند اما ما به کمک آنها آمدیم تا به توانمندسازی نُیروی انسانی بپردازند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.