رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول از انجام عملیات سرشماری حیات وحش این شهرستان خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، طرح سرشماری پاییزه گونه شاخص کل و بز کوهی در منطقه شکار ممنوع قلعه شاداب دزفول طی عملیاتی با حضور کارشناسان و محیط بانان اداره کل محیط زیست خوزستان و دزفول انجام شد.

رضا قپانچی پور رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: هدف از این طرح بررسی پویایی جمعیت، میزان زاد و ولد و ارزیابی وضعیت زیستگاه است و این پایش در قالب چهار تیم پنج نفره از کارشناسان و محیط بانان و در زیستگاه‌های مختلف منطقه صورت گرفت.

او افزود: مقایسه بلند مدت و کوتاه مدت جمعیت گونه‌های جانوری منجر به اتخاذ تدابیر اصولی در مدیریت حیات وحش خواهد شد.

منطقه شکارممنوع قلعه شاداب در ۴۵ کیلومتری شمال دزفول و زیستگاه گونه ارزشمند کل و بز کوهی است که با پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست، در یک دهه گذشته مدیریت، حفاظت و احیای حیات وحش آن تحت پوشش این سازمان قرار گرفته است.

انتهای پیام/م

برچسب ها: حیات وحش ، محیط زیست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.