سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان، می‌گوید: همکاری همه‌جانبه برای مدیریت بحران خشکسالی و تغییرات اقلیمی در خوزستان بسیار مهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ ساسان ناصری زاده- سید مهران علم‌الهدایی، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان، در همایش ملی هیدرولوژی و منابع آب ایران که در گیت بوستان اهواز برگزار شد که با حضور متخصصان این حوزه برگزار شد، بر ضرورت همکاری همه‌جانبه برای مدیریت بحران خشکسالی و تغییرات اقلیمی در استان تأکید کرد.  

او با اشاره به جایگاه خوزستان به عنوان قطب کشاورزی، گردشگری و منابع آبی کشور، گفت: این استان در بسیاری از محصولات کشاورزی رتبه اول را در کشور داراست، اما به دلیل وابستگی شدید به آب‌های سطحی، نوسانات آبی نظیر خشکسالی و تغییرات اقلیمی به سرعت بر شرایط اجتماعی و اقتصادی آن تأثیر می‌گذارد.  

آقای علم‌الهدایی اضافه کرد: موضوع خشکسالی و کم‌آبی تنها مختص یک دستگاه اجرایی نیست و حل این بحران نیازمند مشارکت تمامی دستگاه‌ها و حتی مردم است.

او از تشکیل کارگروه‌هایی مانند کارگروه سازگاری با کم‌آبی، شورای کشاورزی و شورای حفاظت کیفی از رودخانه کارون در استان خبر داد و گفت: این کارگروه‌ها در تلاش هستند تا با ایجاد همگرایی بین دستگاه‌ها، برنامه‌های عملیاتی دقیق‌تری برای مدیریت منابع آبی تدوین کنند.  

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان همچنین از تشکیل قرارگاه‌های شهرستانی برای توزیع بهینه آب در هزاران کیلومتر شبکه توزیع آب بین شهرستان‌های استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با تلاش همه‌جانبه، بهترین شرایط برای بهره‌برداری و مدیریت منابع آبی در خوزستان فراهم شود.  

این مقام مسئول یادآور شد: موضوع خشکسالی و کم‌آبی باید در سطح ملی مورد توجه بیشتری قرار گیرد و دستگاه‌های اجرایی با اقدامات مؤثر و هماهنگ، گام‌های عملی برای مدیریت این بحران بردارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.