قاسمی گفت: با توجه به اینکه قیمت‌های تمام شده ساختمان در کشور بسیار گران‌تر از سایر کشور‌ها انجام می‌شود، باید مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در این بخش اهتمام ویژه‌ای داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی وزارت راه و شهرسازی، رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی،  شاخص‌های ارتقاء را کیفیت، سرعت و مناسب‌سازی قیمت برشمرد و گفت: سرعت ساخت در قیمت تمام‌شده تاثیر فراوانی دارد؛ بدین‌معنا که ساختمانی که در یکسال احداث می‌شود نسبت به ساختمانی که در دو سال و بیشتر احداث می شود، از نظر قیمتی متفاوت است.

وی ادامه داد:‌ با توجه به اینکه قیمت‌های تمام شده ساختمان در کشور بسیار گران‌تر از سایر کشورها انجام می‌شود، باید مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در این بخش اهتمام ویژه‌ای داشته باشد.

عضو کابینه دولت سیزدهم، توجه به اقلیم را در روش‌های ساخت و ساز نیز مورد تاکید قرار داد و افزود: در خصوص مسکن با توجه به وضعیت نه چندان مناسبی که به دلیل سنتی‌سازی وجود دارد، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، باید از شرکت‌های دانش‌بنیان و بهره‌مندی از روش‌های نوین ساخت دعوت به عمل آورد.

قاسمی بیان کرد: در کشور، توانمندی برای ساخت و ساز به صرفه، کیفی و سریع وجود دارد و در بخش‌های دیگر این موضوع به اثبات رسیده است که باید این شیوه در ساخت‌وساز و ساختمان‌سازی نیز نهادینه شود.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، روش‌های احداث زیرساخت‌ها را در حوزه‌های حمل‌ونقلی کشور نامناسب ارزیابی کرد و گفت: در وزارت راه و شهرسازی، در حوزه روش‌های نوین ساخت، کاری انجام نشده است که در این دوره باید جبران شود؛ بنابراین از شرکت‌های دانش‌بنیان و جدید باید دعوت ‌کنیم تا در حوزه ساخت و ساز، مصالح و تجهیزات، روش‌های جدید را ارائه دهند تا کیفیت، سرعت و قدمت ساختمان‌ها و دیگر حوزه‌های حمل‌ونقل افزایش یابد.

وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: برای شرکت‌های دانش‌بنیانی که نمونه‌های مناسبی ارائه دهند، برای پایلوت سرمایه‌گذاری می‌کنیم و حمایت‌های لازم را از شرکت‌های دانش‌بنیان خواهیم داشت.

قاسمی بر تغییر در روش‌های تامین مصالح نیز تاکید کرد و افزود: انجام تحقیقات، روی مواد و مصالح در ساختمان‌سازی نیز مهم است و باید در روش‌های تامین مصالح، تغییر ایجاد شود.

وی تاکید کرد:‌ باید از تجربیات کشورهای موفق نیز در زمینه ساخت و ساز استفاده کنیم تا هم در بخش مصرف انرژی کیفیت لازم را داشته باشد و هم مقاوم در برابر زلزله باشند. این نگاه را در خصوص ارتقای مصالح ساختمانی و سبک‌ سازی مصالح نیز باید داشته باشیم.

وزیر راه و شهرسازی در ماموریتی ویژه از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی خواست تا نسبت به کیفی‌سازی، سرعت در ساخت و مناسب‌سازی قیمت ساخت و ساز در کشور با همکاری شرکت‌های دانش بنیان و استفاده از توانمندی‌ها و دانش آنها اقدام کند.

وی با اشاره به اینکه صنعت ساختمان یک دانش است که ضرورت دارد تا از نظر کیفیت، قیمت و سرعت در ساخت به روز و متحول شود، گفت: مذاکره شرکت‌های خارجی با وزارت راه و شهرسازی در خصوص ساخت واحدهای مسکونی با قیمت کمتر از شرکت‌های ایرانی، نشان‌دهنده دانش فنی آنهاست که باید تلاش کنیم تا در همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان توان خود را به آن سطح برسانیم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در بخش مسکن، قیمت‌ها با روش ساخت سنتی مناسب نیست،‌ ادامه داد:‌ شرکت‌های خارجی پیشنهاد ساخت و ساز با قیمت‌های پایین‌تر از داخلی‌ها را می‌دهند. اما استفاده از توان داخلی در اولویت ما قرار دارد؛ اما موضوع اینجاست که کار علمی و فناوری در خصوص ساخت و ساز مسکن انجام نشده و ماموریت ویژه برای مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی است تا کار را دنبال کند.

قاسمی با اشاره به اینکه ۴ میلیون واحد مسکونی باید به سرعت و با کیفیت در دولت سیزدهم احداث شود، اظهار کرد: در اجرای نهضت ملی مسکن، یکی از اهداف ما دستیابی به تحول ساخت در کشور است. همچنین روش‌های احداث زیرساخت‌های حمل ونقل باید به روز و متحول شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۰ ۲۲ آبان ۱۴۰۰
میشه بصورت مالکیت زمانی خانه خرید مثلاً یک خونه قولنامه ای یک میلیاردودوبصدمیلیونی کوچک وقدیمی سازبدون پارکینگ وآسانسور وانباری رو 30 نفربخرند! وهرروزیک نفردرآن زندگی کند وبرای 29 نفرباقیمانده که دور خونه چادرزدن دعاکند! من خودم پرایدمدل پایین ام روبفروشم 40 میلیون جورمیشه! اگربرفرض یک خانه مناسب رو یک میلیارد درنظربگیریم یک فرد حداقل درطول 30 سال ازفعالیت کاریش باید بتواند با پس اتداز آن را تهیه کند (یعنی ماهی 3میلیون پس انداز) ولی مسئله اینجاست در30 سال دیگه اگر زنده باشه آیا قیمت مسکن همینطور ثابت باقیمانده!!!! آنوقت محتکرین وگرانفروشان وواسطه ها و...... چطور با هزار حرفه ومهارت وهنر نداشته!! نون بخورند!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۰ ۲۲ آبان ۱۴۰۰
درچنین شرایطی که دیگه خرید خانه برای اکثر جمعیت رویایی بیش نیست تنها کار فرهنگ سازی است! باید کم کم فرهنگ سازی کرد که میتوان مثل یکسری ازژاپنی ها درخانه های قوطی کبریتی (3*1) 3متر مربع!!! به زندگانی ادامه داد ......
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۶ ۲۲ آبان ۱۴۰۰
اگرزمین رایگان ازطرف دولت وسط گذاشته شود! انشعابات (برق/آب وفاضلاب/گاز/تلفن) رایگان وصل گردد! سازها یطورانبوه وکم مساحت وسازمانی مانند (یک شکل) باشد ! وساکنان شیرآلات! کابینت وهود/پکیج ورادیاتور/کلیدپریزولامپ/قفل ویراق/کولر/فن سرویسها/نقاشی/حفاظ درب ورودی/کم کم خودشان تهیه کنند! ومصالح بکاررفته (سیمان/گچ/سفال/میلگرد/شیشه/پروفیل/سیم/کانال/قیر/کاشی سرامیک/ماسه/شن و....) بصورت مستقیم ازکارخانه جات وبسیار انبوه ( البته وقتی درمزایده قیمتها برنده شدن) درمراکزاستانها دپوشود! فقط اجرت ودستمزد کارگران وکارکنان به روز وبه موقع پرداخت شود آنوقت اگر درآخر واحد برای فرد مثلاً 500 میلیون تمام شد!!!! باحقوق ودرآمد ماهی 20 تومان!!! بتواند بصورت زندگی زیر سایه فقر! ماهی 10 میلیون قسط بدهد! که تقریباً جهار پنج سال طول میکشد
آخرین اخبار