در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه حلقه‌های برشته سیب زمینی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد لازم

سیب‌زمینی ۳ عدد درشت

خامه ۸۰ میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

کره نرم یک چهارم پیمانه (حدود ۶۰ گرم)

پیاز سرخکرده ۱ نصفه

پیازچه خرد کرده ۳ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

آرد حدود ۱۰۰ گرم

پودر سیر ۲ قاشق سوپخوری

پودر پیاز ۱ قاشق سوپخوری

پاپریکا ۱ قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ همزده ۲ عدد

روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس

سس مایونز ۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

دوغ ۶۰ میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری

جعفری ریز خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری

پیازچه حلقه‌ای خرد کرده ۱ قاشق سوپخوری

شوید خرد کرده ۱ قاشق چایخوری

پودر خردل یک دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی‌ها را بپزید، خامه و کره را به آن بیفزائید و پوره کنید. آن‌گاه پیاز سرخکرده، پیازچه، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید. سپس مخلوط فراهم کرده را در سینی مناسبی پهن کنید، رویش را بپوشانید و ۴-۶ ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون با برشگری به قطر ۳-۴ سانتیمتر دایره‌هائی از خمیر درآورید و وسط هر کدام با برشگر کوچک‌تری حفره‌هائی ایجاد کنید تا به شکل دونات درآید.

آرد، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا رینگ‌های سیب زمینی را ابتدا در مخلوط آرد، سپس در تخم‌مرغ و دوباره در مخلوط آرد بغلتانید. رینگ‌ها را در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید و ۴-۶ ساعت در فریزر نگه دارید. روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا کاملا داغ شود.

رینگ‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. اینک آن‌ها را روی هوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود و رویشان نمک و فلفل بپاشید. رینگ‌های سیب‌زمینی را گرم، همراه با سس میل کنید.

یادآوری: برای تهیه سس؛ همه مواد لازم را با هم مخلوط کنید.

منبع: شور و شیرین 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.