برداشت دانه روغنی کنجد در شهرستان خنج آغاز شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علی علی پور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت کنجد از ۱۶۵۰ هکتار آغاز شده وتا اواخر آذر ماه ادامه دارد؛ این محصول در تابستان کشت ودر پاییز برداشت می‌شود.

او بیان کرد: پیش بینی می‌شود کشاورزان خنجی ۳ هزار تن محصول برداشت وبه بازار مصرف داخلی وخارج از کشور عرضه کنند.

علی پور تصریح کرد: بیشترین مصرف کنجد در تهیه آرد و روغن گیری است و در شیرینی فروشی‌ها و نانوایی‌ها نیز استفاده می‌شود.

انتهای پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.