به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا کاظمی سرپرست آموزش و پرورش در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استانهای سراسر کشور با بیان اینکه در نظام تعلیم و تربیت، مهر امسال دیگر تکرار نخواهد شد، اظهار کرد: در آستانه آزمون بزرگی هستیم که باید همفکری و هماهنگی بیشتری داشته باشیم در این مدت یکی از تلاشهای سخت آموزش و پرورش، تبیین الگوی بازگشایی مدارس و تمهید مقدمات اجرای این الگو بود.
کاظمی با اعلام اینکه مجوز بازگشایی مدارس ابتدایی را از ستاد کرونا گرفتیم و به استانها نیز ابلاغ کردیم، ادامه داد: تمهیدات درون سازمانی برای بازگشایی مدارس گرفته ایم که نیاز به بررسی دارد، لذا باید کار خود را با اقتدار و برنامه دنبال کنیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: این وزارت خانه تاکنون کار خود را با تمام سختیها دنبال کرده است و آغاز سال تحصیلی برای ما مهم بود.
او بیان کرد: در آموزش و پرورش شرایط متفاوتی را در دوران کرونا و پساکرونا تجربه میکنیم در کنار این تجربیات باید رویکردها و سیاستها درنظر گرفته شود. برای بررسی چالشهای نظام تعلیم و تربیت یکی از نگرانیهای مهم ترک تحصیل و بازماندگان از تحصیل هستند که آسیب جدی است.
کاظمی به آمار بازماندگان و تارکان از تحصیل اشاره کرد و گفت: باید برای این امر چاره اندیشی شود و برای آن برنامه داشته باشیم. در حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی آسیب شناسی و ریل گذاری خوبی در این زمینه شده است.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه چالش دیگر ما در تعلیم و تربیت مساله عدالت است، افزود: برای این موضوع نیز باید طرح کلانی داشت تا عدالت آموزشی را محقق کنیم.
او ادامه داد: چالش مهمتر از این موضوعات، چالش حکمرانی در تعلیم و تربیت است اگر این نظام در آموزش و پرورش درست شود این وزارتخانه به سمت توسعه عدالت حرکت خواهد کرد.
کاظمی درباره امر نیروی انسانی و انتصابات در آموزش و پرورش توضیحاتی داد و گفت: ناکارامدی برنامه درسی تعلیم و تربیت یکی از چالشهای جدی است که باید با بررسی آن به سمت تربیت انسان تراز سند برسیم. محتواهای بسیار ارزشمند و غنی از سوی سازمان پژوهش در اختیار دانشآموزان قرار دارد، اما فرایند این برنامه آموزشی، دانش محور و حافظه محور است.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش به امر کنکور اشاره و عنوان کرد: برنامه درسی باید تربیت محور باشد و بعد از ۱۲ سال حافظه آنان در کنکور سنجیده نشود. باید فرصت فعالیت گروهی، تمرین مهارت اجتماعی و نقش پذیری دانشآموزان را در مدرسه مهیا کنیم.
او ادامه داد: چالش دیگر این وزارتخانه کیفیت آموزشی است، سواد پایه دانشآموزان در حوزههای مختلف، مهارتهای خواندن و نوشتن مهم هستند البته بخشی از افت کیفیت آموزشی ناشی از متغیرهای دیگری مانند منابع انسانی است که در موفقیتهای تعلیم و تربیت در این حوزه، رکن اساسی تعلیم و تربیت است نیروی انسانی کیفی میتواند کیفیت را ارتقا دهد.
کاظمی اضافه کرد: اگر قرار باشد به کیفیت آموزشی خوب دست پیدا کنیم در کنار فضا، تجهیزات و محتوای ارزشمند، باید منابع کیفی مناسب داشته باشیم. برای جذب بازماندگان از تحصیل دغدغه داریم و برنامه ریزی خواهیم کرد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: آسیب شناسی، شناسایی و جذب بازماندگان و تارکان از تحصیل را پیش میبریم همچنین در دوران پساکرونا باید جبران افت تحصیلی را داشته باشیم.
انتهای پیام/
اینا همه بچه تنبل ها هستن که فقط می خوان بخوابن و مدرسه نرن،دست شما درد نکنه مدارس باز کردید که تنبل ها تکونی به خودشون بدن ،لطفا بچه ها گروه بندی بدن مدرسه،خیلی خوبه،دست شما درد نکنه،اینا می خوان معلما رو رسوا کنن بگن معلما همش داخل خونه هستن،واقعا فضای مجازی برا معلما سخت و اذیت کننده هست سردرد گرفتیم.خدا پدر مادر شما رو بیامرزه
چرا مسئولین فکر نمیکنن باید امسال هم مجازی میگذشت تا همه چه درست میشد من که راضی نیستم تو این شرایط بچمو بفرستم مدرسه
اخه کی میتونه پنج ساعت بدونه غذا درس بخونه
اگه خودتون تونستید یکروز شکم خالی پشت میز بشینی
مادر و پدر های عزیز به این هم توجه داشته باشید که حتی مدرسه هم مجازی باشه بالاخره به ما دانش آموزان باز هم سلامتی مون به خطر می افتد چون اگر دقت کرده باشید ما وقتی ۵ ساعت و نیم سر مون توی گوشی و لبتاب و تبلت هست چه ( اونم فقط برای مدرسه!) انتظاری دارید چشممون کور نشه؟؟ نزدیک دو ساله داریم با این شرایط مجازی کنار میایم نکنینش سه سال عقب ماندگی!!! به خدا من که از این وضعیت خسته شدم
بعدشم ما یک بار کرونا گرفتیم من اون موقع برادرم سه سالش بود ولی با این حال از هممون خفیف تر گرفت و در پی ۲ ساعت کرونا رو رد کرد پس نتیجه میگیریم که سیستم ایمنی بچه ها قوی تره .
و همچنین معلمان هم تقریبا واکسینه شدن و مادر و پدر ها هم در حال واکسینه شدن هستن
کرونا شدن جوابگو میشه، من به شخصه شده پسرام امسال نخونن نمیفرستم مدرسه بهتر از اینگه گرفتار کرونا بشن
ابتدایی را معاف کنید ... اگر اجباری شود امسال بچه من مدرسه نمیرود ... خودم کمکش میکنم عقب نیفته
به آموزش پرورش شهرستان گفتم گفتن به شورای مدرسه باید بگی . به شخصه دوست دارم مدارس حضوری بشه اما خواهشمندم که نظارت کنن . فقط کافیه سرزده برین مدرسه خودتون می فهمید. بخصوص مدرسه شهرستان و متوسطه دوم
کلاسها هواکش دارند؟؟
نظافت سرویس بهداشتی رعایت می شود؟؟؟
در همه مدارس الکل وجود دارد؟؟؟
شما نمی خواد نگران سواد دانش آموزان باشی. فعلا اولویت سلامتی هست.
مگر اعلام نکردید موج ۶ کرونا آغاز شده پس چگونه به راحتی بازگشایی انجام می دهید !!!!
ای کاش بجای این حرفها به فکر تقویت آموزش مجازی بودید
تا آمار فوتی ها ی کرونا تک رقمی شود
فاصله دانش آموزا نهایتا 30 سانتی متر از هم
50 دانش آموز داشت نصف کردن 25 تا امدن.نان ندارن بخورن ماسک از کجا بخرن!
برید مدرسه شهدای گلریز منطقه 19 ببینید
گفتن متوسطه اول 1 آذر!
مدیر برا خودشیرینی 15 آبان باز کرد
ننگ بر شما
انشالله که تجدید نظر کنند مسئولان
نماز جمعه فقط در مراکز استان ،
از ساعت ۸ صبح جمعه تا ۲۰ روز جمعه ،
تردد درون استانی با مقصد نماز جمعه بلا مانع است .