۴ واحد صنایع تبدیلی سیب زمینی در اصفهان، سالانه ۲۱هزار تن محصول سیب زمینی کشاورزان را جذب می‌کند.

منصور قماشی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: در غرب استان اصفهان، ۴ واحد صنایع تبدیلی سیب زمینی مشغول به فعالیت هستند که این صنایع تبدیلی در شهرستان‌های بوئین و میاندشت، نجف آباد، دو کارخانه در برخوار سالانه ۲۱هزار تن محصول سیب زمینی کشاورزان را جذب می‌کند.
او  افزود:۱۴واحد صنایع تبدیلی سیب زمینی در استان اصفهان مجوز‌های لازم برای فعالیت را دریافت کرده‌اند که می‌تواند پس از بهره برداری، میزان جذب سیب زمینی از کشاورزان استان در این صنایع تبدیلی را به ۱۷۵ هزار تن افزایش دهند.

قماشی با بیان اینکه امسال ۴۳۰ هزار تن سیب زمینی پائیزه تولید شده حدود ۲۴۰ هزار تن از این میزان به صورت تازه مصرف می‌شود و حدود ۲۰ تا ۶۰ هزار تن آن در صنایع تبدیلی سیب زمینی مانند چیپس سیب زمینی و غذا‌های آماده مانند الویه و سیب زمینی نیمه آماده منجمد جذب می‌شود.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.