معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۳۷۳ پرونده با موضوع کم فروشی و گرانفروشی نان در استان تشکیل شده است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بهرام جباری، معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: ۲ هزار و ۳۰۰ واحد نانوایی آزاد پز در  استان فعالیت می کنید و از ابتدای امسال تاکنون ۳۷۳ پرونده با موضوع کم فروشی و گرانفروشی نان در خوزستان تشکیل شده تا برخورد جدی با واحد‌های نانوایی متخلف صورت گیرد.

او با بیان اینکه واحد‌های نانوایی آزاد پز برای اخذ پروانه کسب باید شرایطی داشته باشند که اغلب شرایط مد نظر را ندارند، افزود: با توجه به مصوبه شورای تامین بهترین ابزار برای برخورد با واحد‌های نانوایی متخلف پلمب واحد صنفی است.

جباری بیان داشت: تعداد واحد‌های نانوایی که آرد نوع یک با قیمت کیسه‌ای ۳۲۰ هزار ریال مصرف می‌کنند در استان خوزستان ۲ هزار و ۵۲۳ واحد بوده و نوع ۲ با قیمت آرد کیسه‌ای ۴۹۵ هزار ریال بالغ بر ۸۲۰ واحد است و نان یکی از کالا‌های مهم و پرمصرف است و هر گونه تخلف در این صنف تاثیر بسیار زیادی بر زندگی مردم دارد.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت خوزستان تصریح کرد: سازمان صمت برای برقراری گشت مشترک با بهداشت و تعزیرات حکومتی به منظور بازرسی از واحد‌های نانوایی سطح استان خوزستان آمادگی دارد و از دستگاه قضایی می خواهیم با متصدیان واحد‌های نانوایی که اقدام به فک پلمب می‌کنند برخورد جدی داشته باشند.

این مقام مسئول ادامه داد: بیشترین شکایت مردم خوزستان در خصوص آرد و نان است و بیشترین شکایت در این بخش مربوط به کم فروشی و گرانفروشی نان است و با توجه به بازدارنده نبودن جرائم، بر اساس مصوبه شورای تامین خوزستان واحد‌های نانوایی متخلف بار اول اخطار دریافت کرده و بار دوم پلمب خواهند شد.

او گفت: واحد‌های نانوایی متخلف در ابتدا ۲۰ درصد و در مرحله دوم ۴۰ درصد از سهمیه آرد آن‌ها کاسته شده و در نهایت سهمیه آرد آن‌ها قطع می‌شود و متولی بررسی کیفیت نان اتحادیه است که می‌تواند با برگزاری دوره آموزشی کیفیت نان را در استان خوزستان افزایش دهد.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.