آبان ماه آغاز برداشت نارنگی‌های خوشمزه از باغ‌های استان گیلان است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، نارنگی یکی از مرکبات خوشمزه و لذیذ باغ‌های شمال کشور است که خواص فراوانی دارد و برای درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله فشارخون بالا به کار می‌رود.

این میوه نسبت به پرتقال حاوی مایعات بیشتر و اسید و قند کمتری است.

برداشت این محصول از باغ‌های مرکبات گیلان هر ساله از ماه آبان آغاز می‌شود و تا بهار آینده ادامه دارد.

این میوه خوشمزه، خوشرنگ و پرخاصیت بیشتر در شهرستان‌های رودسر، لنگرود و املش تولید می‌شود.

به گفته مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان؛ پیش بینی می‌شود امسال ۷ هزار و ۸۵۰ تن انواع نارنگی از باغ‌های این استان برداشت شود.


بیشتر بخوانید


بیشتر نارنگی‌های تولیدی گیلان در استان مصرف می‌شود و مقداری از آن به استان‌های همجوار قزوین، اردبیل، البرز و تهران صادر می‌شود.

نارنگی گیلان، خوشمزه و خوشرنگ + تصاویر

استان گیلان ۱۱ هزار و ۱۶۳ هکتار باغ مرکبات دارد.

نارنگی گیلان، خوشمزه و خوشرنگ + تصاویر

نارنگی گیلان، خوشمزه و خوشرنگ + تصاویر

نارنگی گیلان، خوشمزه و خوشرنگ + تصاویر

نارنگی گیلان، خوشمزه و خوشرنگ + تصاویر

نارنگی گیلان، خوشمزه و خوشرنگ + تصاویر

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.