به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه شیرینی قیطونی دعوت کرد.
برای تهیه این شیرینی خوش طعم احتیاج داریم به:
آرد قنادی 220 گرم، پودر قند 230 گرم، آرد نخودچی 70 گرم، آرد برنج 110 گرم، روغن قنادی 250 گرم، روغن مایع 4 قاشق غذاخوری، پودر هل یک چهارم قاشق چای خوری و گلاب نصف پیمانه
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله شیرینی قیطونی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/