آموزش روش تهیه چیکن تهاری یک غذای تند هندی + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه چیکن تهاری را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه چیکن تهاری که یک غذای تند هندی است، دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

برنج هندی 2 پیمانه، مرغ 500 گرم، پیاز 1 پیمانه، سیب زمینی 1 عدد، سیر 2 حبه، زنجبیل رنده شده 1 قاشق سوپ خوری، نخود فرنگی 1/2 پیمانه، ماست 1/2 پیمانه، گشنیز خرد شده 1/2 پیمانه، فلفل سبز تند 2 الی 3 عدد، برگ بو 1 عدد، دانه هل 2 عدد، چوب دارچین 2 تکه، گراماسالا 1 قاشق سوپ خوری، نمک، فلفل، زعفران، روغن و آبلیمو به میران لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله چیکن تهاری را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.