به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، لیلا آژیر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان عصر پنج شنبه در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت و خانواده کردستان که با حضور جمعی از اعضای فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار داشت: براساس سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان، هفت مشکل در اولویت اول حوزه زنان قرار دارد که اقتصاد و معیشت، طلاق، سواد و آموزش، سلامت، آسیبهای اجتماعی، ضعف بسترهای مشارکت سیاسی و مدنی و عدم تقویت جایگاه زنان در سازمانهای مردم نهاد و مشارکت اجتماعی، این موارد هستند.
او افزود: نرخ باسوادی زنان استان، از سالهای ۱۳۶۵ تا ۱۳۹۵ در مقایسه با میانگین کشوری پایینتر بوده است، بنابراین امر سواد و آموزش بانوان نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان ادامه داد: کمبود فضای کافی برای فعالیت ورزشی و فرهنگی بانوان، افزایش خشونت علیه زنان، افسردگی و کمبود حمایتهای موثر از گروههای آسیب دیده از دیگر مسائل و مشکلات بخش بانوان است.
آژیر، ضعف بسترهای مشارکت سیاسی و مدنی را از دیگر مشکلات این حوزه برشمرد و افزود: تعداد اندکی از زنان ما در حوزه سیاستگذاری و تصمیم گیری حضور دارند و ما همچنین ردیف بودجه مشخصی را برای برنامههای زنان و خانواده نداریم.
او با اشاره به عدم تقویت جایگاه زنان در سازمانهای مردم نهاد و مشارکت اجتماعی، یادآور شد: ما در زمینه سمنها رشد خوبی داشتیم، اما نسبت به میانگین کشوری هنوز پایین است.
انتهای پیام/ک