به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از مدیکال اکسپرس، محققان در لهستان دریافتند افرادی که حداقل یک سیب در روز میخورند در مقایسه با افرادی که نمیخورند کمتر در معرض ابتلا به سرطان روده هستند. آنها این یافته را به دو دلیل احتمالی نسبت دادند.
سیب منبع غنی از مواد شیمیایی گیاهی ( مواد طبیعی شامل پلی فنولها و فلاونوئیدها) است. این مواد شیمیایی گیاهی توانایی مبارزه با رشد سلولهای سرطانی را دارند؛ سیب همچنین منبع خوبی از فیبر غذایی است، یکی دیگر از مواد گیاهی که با خطر کمتری برای سرطان روده ارتباط دارد.
مطالعات دیگر نشان داده است که چگونه مواد شیمیایی موجود در سیب میتواند خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را کاهش دهد. کورستین، فلاونوئید طبیعی موجود در سیب، ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده نیز کمک کند؛ و یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه کرنل مواد شیمیایی گیاهی دیگری را پیدا کرد که میتوانند رشد حداقل سه نوع مختلف از سلولهای سرطانی انسان را کشته یا کند کنند: روده بزرگ، سینه و کبد.
سیب خود را با پوست بخورید. بیشتر فیبرها و مواد شیمیایی گیاهی در پوست سیب قرار دارند. سیب منبع خوبی از فیبر محلول به نام پکتین است. بله، این همان مادهای است که باعث ژلهای شدن مربا و ژله میشود.
فیبرهای محلول مانند پکتین به دلیل توانایی آنها در کاهش کلسترول و قند خون و هضم نشدن آنها از رودهها شناخته شدهاند. این الیاف هضم نشده همچنین باکتریهای دوست در روده ما را تغذیه میکند،که به غلبه بر باکتریهای بد بیماری کمک میکند.
متخصصان دانشگاه ایلینوی میگویند سیبها زمانی رسیده میشوند که رنگ زیر ساقه آنها از سبز به سبز مایل به زرد تغییر کند. چیدن سیبهای کاملا رسیده نیز به راحتی از روی درخت امکان پذیر است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/