مدیر جهاد کشاورزی نطنز از آغاز برداشت انار از سطح ۱۴۰۰ هکتار از باغ‌های این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  سیف الله فرجی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نطنز با بیان اینکه برداشت انار با توجه به تنوع رقم‌ها از منطقه‌های مرکزی نطنز آغاز شده و تا دهم آذر ماه در سرتاسر شهرستان ادامه دارد، گفت: بیشترین ارقام کشت شده انار در این خطه شامل نادری بادرود، شاهوار و پوست سفید هنجنی است.

وی اظهار کرد: انار نادری بادرود به عنوان یکی از پنج رقم برتر انار در کشور دارای ویژگی‌های خاصی از جمله قابلیت نگهداری بیش از ۶ ماه در انبار‌های معمولی است و به همین دلیل حتی در نوروز هم در بازار بادرود انار یافت می‌شود.

فرجی میانگین برداشت انار در نطنز را ۲۰ تن در هکتار عنوان و اضافه کرد: این محصول علاوه بر عرضه در بازار داخلی کشور، به کشور‌های حاشیه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی امامزاده (بادرود) نیز با اشاره به برداشت انار از باغ‌های این بخش کویری اظهار کرد: این محصول به سایر استان‌ها و کشور‌های حاشیه خلیج فارس، آسیای میانه و اروپایی از جمله اتریش، آلمان و سوئد صادر می‌شود.

احمد مختاریان‌پور افزود: ماندگاری در انبار، کمبود آفت‌ها و خوش‌رنگی دانه و پوست از ویژگی‌های بارز انار نادری بادرود و از جمله پنج رقم انار صادراتی مشهور است.

وی اظهار امیدواری کرد که دلالان، سرمایه کشاورزان زحمتکش را به قیمت ارزان و پایین خریداری نکنند تا ثمره شیرینی برداشت محصول به کام باغداران تلخ نشود.

جشنواره انار نادری بادرود برگزار نمی‌شود

همچنین عضو شورای اسلامی شهر بادرود گفت: امسال نیز همانند سال گذشته به دلیل شرایط جامعه و شیوع ویروس کرونا، جشنواره انار نادری بادرود برگزار نمی‌شود و شاهد حضور میهمان از مناطق مختلف کشور برای خرید انار و بازدید از جاذبه‌های گردشگری منطقه نخواهیم بود.

محمدرضا حیدری افزود: پیشتر طی ۱۳ دوره جشنواره انار نادری بادرود هر ساله اوایل آبان ماه با هدف معرفی محصول انار و ظرفیت‌های گردشگری شهر بادرود برگزار می‌شد.

وی ادامه داد: در این جشنواره افزون بر ۱۰۰ غرفه در قالب کارگاه‌های سنتی تهیه رب انار، سرکه انار، ژله انار و رنگرزی سنتی با پوست انار برپا و برنامه‌های متنوعی از جمله برگزاری نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات محلی، اجرای بازی‌های بومی محلی، برپایی ایستگاه نقاشی انار برای کودکان و نوجوانان، مسابقه رالی کویر و برنامه‌های فرهنگی برگزار می‌شد.

شهر بادرود با برخورداری از جاذبه‌های گردشگری از جمله آستان مقدس حضرت آقاعلی عباس (ع)، خانه‌های تاریخی، محوطه‌های باستانی با قدمت هفت هزار ساله و رمل‌های کویری جزو مناطق گردش‌پذیر در شمال استان اصفهان محسوب می‌شود و دارای ۲ هزار هکتار باغ انار است که هر ساله مقادیر زیادی از این محصول راهی بازار‌های داخلی و خارجی می‌شود.

تاکنون ۱۸۴ نوع انار در جهان شناخته شده که انار نادری بادرود در کنار انار ملس ساوه، شیشه گپ فردوس، رباب نیریز جزو چهار رقم انار برتر کشور محسوب می‌شود.

شهرستان ٤٥ هزار نفری نطنز در فاصله نزدیک به ۱۲۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.


منبع:ایرنا

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار