تخم مرغ جزو معدود غذا‌هایی است که می‌توان آن‌ را به عنوان «فوق غذا» طبقه بندی کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، تخم مرغ سرشار از مواد مغذی است که مصرف آن در رژیم غذایی مدرن نادر می باشد، ۱۰ فایده تخم مرغ برای سلامتی وجود دارد که در مطالعات انسانی تأیید شده است.

-تخم مرغ بسیار مغذی است تخم مرغ یکی از مغذی‌ترین مواد غذایی روی کره زمین است. یک تخم مرغ کامل حاوی تمام مواد مغذی مورد نیاز برای تبدیل یک سلول به یک مرغ بچه است.

-تخم مرغ سرشار از کلسترول است، اما بر کلسترول خون تأثیر منفی نمی‌گذارد.

-تخم مرغ کلسترول HDL (خوب) را افزایش می‌دهد.

-تخم مرغ حاوی کولین است - یک ماده مغذی مهم که اکثر مردم به اندازه کافی از آن استفاده نمی‌کنند.

-تخم مرغ کلسترول LDL را از کوچک، متراکم به بزرگ تبدیل می‌کند: با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.

-تخم مرغ حاوی لوتئین و زاکسانتین است، آنتی اکسیدان‌هایی که برای سلامت چشم مفید هستند.

-در مورد امگا ۳ یا تخم مرغ‌های مرطوب شده، تری گلیسیرید‌ها را نیز کاهش می‌دهند.

-تخم مرغ دارای پروتئین با کیفیت بالا، با تمام اسید‌های آمینه ضروری در نسبت مناسب است.

-تخم مرغ خطر بیماری قلبی را افزایش نمی‌دهد و ممکن است خطر سکته مغزی را کاهش دهد.

-تخم مرغ‌ها بسیار کامل هستند و باعث می‌شوند کالری کمتری بخورید و به شما در کاهش وزن کمک می‌کند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/خ

برچسب ها: تخم مرغ ، رژیم غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.