رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: هر فرد میانگین روزانه یک عدد تخم مرغ در رژیم غذایی خود داشته باشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، آرزو کاوه‌ای رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان به مصرف روزانه تخم مرغ به صورت آب پز توصیه کرد و گفت: تخم مرغ در رژیم غذایی ایرانیان وجود داشته و بهترین نحوه مصرف آن  آب پز است.

او افزود: تخم مرغ در رژیم غذایی ایرانیان جایگاه ویژه‌ای داشته و در سفره ایرانیان به راحتی در دسترس است همچنین به طور متوسط هر فرد باید روزانه یک عدد تخم مرغ در رژیم غذایی خود داشته باشد.

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان به مصرف تخم مرغ درکودکان اشاره کرد و گفت: کودکان از هشت ماهگی به بعد مجاز به مصرف تخم مرغ هستند و از سه سالگی به بعد بهتر است روزانه یک عدد تخم مرغ مصرف شود.

کاوه‌ای با بیا اینکه کودکان منابع مصرفی محدودی را در طول روز دریافت می‌کنند، گفت: تخم مرغ بهترین منبع برای تامین انواع ویتامین‌ها و املاح برای کودکان است.

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با بیان اینکه تخم مرغ در گروه گوشت‌ها قرار دارد، تصریح کرد: هر یک عدد تخم مرغ برابر ۳۰ گرم انواع گوشت است در حالیکه کیفیت پروتئین تخم مرغ از انواع گوشت‌ها بالاتر است.

کاوه‌ای با بیان اینکه در تخم مرغ انواع ویتامین ب۱، ب۲، ب۳، ب۶، ب۱۲ وجود دارد، تصریح کرد: در تخم مرغ همچنین انواع منیزیم، آهن، سلنیوم، پتاسیم، سدیم و فسفر وجود دارد همچنین وجود ویتامین کولین در تخم مرغ برای خانم‌های باردار و شیرده بسیار مفید است.

او به باور‌های غلط در مورد تخم مرغ اشاره کرد و افزود: کلسترول موجود در تخم مرغ باعث افزایش کلسترول نمی‌شود البته به شرط اینکه تخم مرغ به صوت آبپز مصرف شود چرا که در صورت طبخ تخم مرغ به صورت نیمرو، به علت روغن مصرفی برای تهیه نیمرو موجب افزایش کلسترول خون می‌شود.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.